zomozo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Şu hale bakın bi boss keserken bile insana rahat vermiorlar ustune boss u lure leyıp insanların verıklerı emeklerıde ziyan eediyorlar.Hangi insan böle bişe yapar gerçi bu tarz davranış gösteren arkadaşları aramızda barındırmamak lazım sonuçta bi oyun oynuoruz ve bu oyunu arkadaşlık ,dostluk içinde sürdürmemiz lazım.Lütfenbu tarz argo kelimeler kullanan arkadaşları aramızda bulundurmayalım yada onları uyaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bi de oyundaki genel psikoloji şu; "Benim levelim seninkini döver, kapa çeneni pis ezüüük." Tabi biraz eğitim meselesi.Fazla kaptırıp da kendini bu şekilde kaybedenlere acil şifalar dilerim.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra [ 2006 ] / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o artık değişti şimdi ki muhabbet bende rol +4 var sende var mıııııııııııııııııııııııııııııı[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şuna çok sinir oluyorum. yaratığı tam kesiyorsun ve party blocklu iken felan adam party artıyo paso. kutudan itemi alamıyosun ve o ettiğin küfürleri de yiyolar yinede devam...[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar