Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Eski acc'den sıkıldıktan sonra ve biraz da unutulmak maksadıyla bu hesabı açtım vede açmışken bi selam diyeyim dedim :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hoşgeldin biri c/p'ni yapar biraz sora[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! [ /quote ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ben yapayım diyecektim ama adam eskiyim diyor zaten biliyordur... burası bildiğin gibi işte lyricz var uotr var uo sözlük var forum var herşey hakkında faq'ı okumayabilirsin madem eskilerdensin vs vs vs[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eskilerden kimsin bu arada[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Seffa, 21 August 2003 17:54 tarihinde demiş ki: biraz da unutulmak maksadıyla bu hesabı açtım söyleyecek mi sence????[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ho$ GeLdıN[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bari imzasına ipucu koysa da ordan bulsak ama adamın imzası yok be*!Heyecan yapar*[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 selam[hline]Çiki Çiki baba Ye benı baba Yala benı baba Em ısır ham yap benı Topoglan topum bennn...... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Tekrar sıkılmaman dıleklerıyle selamlarrrr[hline]Hissedemiyorum... Metall Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sanada slm :)[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki: ne anlatıyon lam adama?? salak herif yaa sorcan salak herif yaa sorcan??????????? masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.