Mathias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Selamlar, Fat of the Land'deki ; -Serial Thrilla -Funky Shit -Mindfields ( yahu bu şarkı bana herşeyi ile Fallout 2'yi hatırlatıyor. ) -Breathe -Fire Starter -Smack My Bitch Up dışında önerebileceğiniz iyi şarkı var mı ? Farklı albüm de olur tabii. Yazarsanız sevinirim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 31 Aralık 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Absolutely Fire Starter.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
spompas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Firestarter breathe Smack my bitch up Girls spitfire Voodo people Medusas path ... daha istermisn?[signature][hline]knockin' on heaven's door
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 smack my bitch up dinliyorum tek[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim yazmadıklarımı yazarsanız sevinirim. Vodoo'yu bir deneyeyim bakayım.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Poison Narayan Gayet iyi parçalar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Smack My Bitch Up Breathe Firestarter[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Poison ve Diesel'e de bakarım. Lütfen olan şarkıları yazmayın yahu. Okumadan mı post atıyorsunuz anlamadım[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Boş parçası yok arkadaşların yeni albümden Spittfire var oda baya sağlam.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eskiden bol bol voodoo people dinlerdim[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar