sonallsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 wow-europe sayfasında Community News Thundgot, Aeus & Vaneras - 30/12/2005 başlığının altındaki 2 link beni benden aldı. said: On World of War.net The Pig wrote an article titled The Cry of The Paladin. said: Nightelves on parade! Funny videos FTW ! edit : kullanıcı hatası :P [Bu mesaj sonallsun tarafından 31 Aralık 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sonallsun tarafından 31 Aralık 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 The cry of paladin linki calismiyor.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet linki duzelt merak ettim şimdi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eklenmişi var.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: EarS, 31 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: p ekleyin linkin sonuna Lol,bende ulan ph ne diyordum :P[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance
Öne çıkan mesajlar