Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Worlds

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Hide&Seek deki kız oynuyorsa süper. Kız çok iyi korku hissini veriyor izleyene.

Tom MI yi batırdı doğru ama Minority Reportta da kötü oynamadı. Bence 2. ye yakın bir performans sergileyecek. Olmadı Spielberg adam edaer onu be[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

fragmanları bana daha önce binlerce kez çekilmiş dünyanın sonunun gelişi,ortaya çıkan normal insan görünümündeki kahraman insanın başrolünde olduğu diğer filmleri hatırlattı, sıkılmadık mı bu filmlerden?
her gittiğimiz filmde teee aylar öncesinden bu filmin fragmanını izlemektende sıkıldım açıkças.
Sosyal ağlarda paylaş

1953 yapimi icin ..

Romandan uyarlanan 'Dunyalar savasi' 1953 yılında cekildi.Zamana gore cok basarili bir uyarlamaydi ben ilk once onu izleyip sonra olaya teknoloji ve para girdikten sonraki duruma bakmanizi oneririm ...

diger kult bilimkurgu filmleri :

En iyi on bilim kurgu filmi
1 - Star Wars
2 - Metropolis
3 - E.T
4 - Star Wars: Empire Strikes Back
5 - 2001:A Space Odyssey
6 - The Matrix
7 - Alien
8 - War of the Worlds
9 - Invasion of the Body Snatchers
10 - Day the Earth Stood Still

ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir .[signature][hline]

[Bu mesaj streamin tarafından 06 Haziran 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
billur, 05 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
This is not a war...this is an extermination!

En son fragmanda savaş sahnelerinden birkaçını gösteriyor :) Yaratıklara dalan f-15 ler mi istersiniz,yoksa charge a kalmış m1+bradley mi? 1 temmuz 1 temmuz çabuk gel :P

bunları ben de gördüm ve acayip gaza geldim abi.. işte görmek istediğimiz olaylar bunlar :D yaratıklara karşı bir olmak..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 06 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
1953 yapimi icin ..

Romandan uyarlanan 'Dunyalar savasi' 1953 yılında cekildi.Zamana gore cok basarili bir uyarlamaydi ben ilk once onu izleyip sonra olaya teknoloji ve para girdikten sonraki duruma bakmanizi oneririm ...

1 - Star Wars
2 - Metropolis
3 - E.T
6 - The Matrix
7 - Alien
8 - War of the Worlds

ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir .

şimdi yine star wars vs. star trek olayına girmek istemiyorum ama.. Star Wars'u "ciddi" bilimkurgu sınıfına sokuyorsan Star Trek'i bu listenin dışında düşünemiyorum. Sana şunu söyleyeyimki, şimdiye kadar Star Trek kadar kapsamlı, detaylı, ve gerçekçi bir bilimkurgu evreni yaratılmadı. Star Wars her ne kadar kapsamlı ve detaylı olsa da hiçbir zaman bir Star Trek olgunluğuna veya ciddiliğine yaklaşamaz.

Ama şöyle de olabilir sonuçta Star Trek çoğunlukla dizilerden oluşuyor.. Star Wars filmlerden, ve sen film listesi yapmışsın.. ama Star Trek'in de 10 tane efsanevi filmi var. Sonuç olarak Star Trek'in o listede olmaması bilimkurgunun özüne bir hakarettir. Star Trek bilimkurgunun eriştiği son nokta bence. Etrafta o kadar çok Star Trek hayranı olmadığını biliyorum ama Star Trek'in derinliği ile başka hiçbir bilimkurgu evreni başa çıkamaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

istersen o 10 filmi bir de sen sirala ancak star trek i eklersen birini cikartman gerekecek :) yani demek istedigim hangisini koyarsan koy bir digerine ayip olurdu ..istersen sende kendi siralamani yap bizde o listeden yararlanalim bolece bu filmleri duymamis yada izlememis olanlara yararli bir kaynak olusturmus oluruz ..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca :) zaten 10 filmi var derken 10'nu da birden yaz demiyorum.. yani bırak star trek ve star wars'u zaten bizim bilmediğimiz efsane bir sürü başka bilim kurgu filmi yapılmıştır da konulmamıştır..

benim demek istediğim abi, bu kadar geniş olarak bilinen bir konuyu en azından bu listeye koyman dı.. filmleri isim olarak sıralaman gerekmiyo Star Wars'un 6 fimi var..
Star Trek yazsan oraya yeterdi.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Sosyal ağlarda paylaş

aman allahım listede bladerunner yok.. nefes alamıyorum!
naptınız ya kim birinci sıraya starwars'u koyar ki?? hani film olarak kötü olmasının yanında(starwars diye geçen new hope, bence en kötü sw filmi) bilimkurgu sıralamasında o kadar önde durabilecek bir bilimkurgu'da değildir.[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam haklısınız da yine zevk tartışması içine girdik.. arkadaş aklına gelenleri yazmış.. tabiki pek kapsamlı düşünmemiş.. herkes başka bir sci-fi film sever.. ve bu sıralama 10'luk bir sıralama değil.. herkesin kendi listesi olur o yüzden tartışmak gereksiz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamin, 06 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
1953 yapimi icin ..

1 - Star Wars
2 - Metropolis
3 - E.T
6 - The Matrix
7 - Alien
8 - War of the Worlds

ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir .

Bu kimin listesi anlayamadım pek?Matrix 6. , Star Wars 1. yok artık..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...