arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 fragmanda tim robbins yok sanırım?[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Müzikleri John Williams yapsııın! HideandSeek'teki ufak kız da oynuyor bu filmde... Kız çok sevimli ve iyi rol yapıyor. 1 Temmuz'u heyecanla bekliyorum! Müziklerini de!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ooo ozman sırf müzikler içinde gidilir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uzaylı dediğiniz adam hepinizin beynine empoze edilmiş düşünceler kalabalığı biraz daha özgür düşünmeye çalışın.. örneğin galactic civilizations'ın tech tree'ye bakin :)[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hide&Seek deki kız oynuyorsa süper. Kız çok iyi korku hissini veriyor izleyene. Tom MI yi batırdı doğru ama Minority Reportta da kötü oynamadı. Bence 2. ye yakın bir performans sergileyecek. Olmadı Spielberg adam edaer onu be[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Süper aile babası rolünde Tom Hanks daha iyi olmaz mıydı sizce de?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 olurdu da bu filmle Tom Hanks'in alakası yok[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fragmanları bana daha önce binlerce kez çekilmiş dünyanın sonunun gelişi,ortaya çıkan normal insan görünümündeki kahraman insanın başrolünde olduğu diğer filmleri hatırlattı, sıkılmadık mı bu filmlerden? her gittiğimiz filmde teee aylar öncesinden bu filmin fragmanını izlemektende sıkıldım açıkças. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aslında kitapta dünyayı bu eleman kurtarmıyordu.Sadece bu istila olayı olurken olayları bu adamın gözünden anlatıyordu.Bakalım filmde ne olacak?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 This is not a war...this is an extermination! En son fragmanda savaş sahnelerinden birkaçını gösteriyor :) Yaratıklara dalan f-15 ler mi istersiniz,yoksa charge a kalmış m1+bradley mi? 1 temmuz 1 temmuz çabuk gel :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şpilbergin ne yaptığı belli değilki :) Adam her filmde ayarı şaşırıyo. Bi filmin oyuncusu dışında yönetmenininde filmle birlikte değişik durumlara adapte olduğunu görmüş oluyoruz.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 1953 yapimi icin .. Romandan uyarlanan 'Dunyalar savasi' 1953 yılında cekildi.Zamana gore cok basarili bir uyarlamaydi ben ilk once onu izleyip sonra olaya teknoloji ve para girdikten sonraki duruma bakmanizi oneririm ... diger kult bilimkurgu filmleri : En iyi on bilim kurgu filmi 1 - Star Wars 2 - Metropolis 3 - E.T 4 - Star Wars: Empire Strikes Back 5 - 2001:A Space Odyssey 6 - The Matrix 7 - Alien 8 - War of the Worlds 9 - Invasion of the Body Snatchers 10 - Day the Earth Stood Still ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir .[signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 06 Haziran 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dreamcatcher fena film degildi ki tamamen savaş agırlıklı degildi o.az bişi savaş sahnesi vardı orasıda hoştu buda güzel olcak en azından ben cok şey bekliom[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Diablo, 01 Haziran 2005 19:42 tarihinde demiş ki: filmin sonunda dost olucaz :) büyük ihtimal oalrak düsündüm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: billur, 05 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki: This is not a war...this is an extermination! En son fragmanda savaş sahnelerinden birkaçını gösteriyor :) Yaratıklara dalan f-15 ler mi istersiniz,yoksa charge a kalmış m1+bradley mi? 1 temmuz 1 temmuz çabuk gel :P bunları ben de gördüm ve acayip gaza geldim abi.. işte görmek istediğimiz olaylar bunlar :D yaratıklara karşı bir olmak..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: streamin, 06 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki: 1953 yapimi icin .. Romandan uyarlanan 'Dunyalar savasi' 1953 yılında cekildi.Zamana gore cok basarili bir uyarlamaydi ben ilk once onu izleyip sonra olaya teknoloji ve para girdikten sonraki duruma bakmanizi oneririm ... diger kult bilimkurgu filmleri : En iyi on bilim kurgu filmi 1 - Star Wars 2 - Metropolis 3 - E.T 4 - Star Wars: Empire Strikes Back 5 - 2001:A Space Odyssey 6 - The Matrix 7 - Alien 8 - War of the Worlds 9 - Invasion of the Body Snatchers 10 - Day the Earth Stood Still ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir . şimdi yine star wars vs. star trek olayına girmek istemiyorum ama.. Star Wars'u "ciddi" bilimkurgu sınıfına sokuyorsan Star Trek'i bu listenin dışında düşünemiyorum. Sana şunu söyleyeyimki, şimdiye kadar Star Trek kadar kapsamlı, detaylı, ve gerçekçi bir bilimkurgu evreni yaratılmadı. Star Wars her ne kadar kapsamlı ve detaylı olsa da hiçbir zaman bir Star Trek olgunluğuna veya ciddiliğine yaklaşamaz. Ama şöyle de olabilir sonuçta Star Trek çoğunlukla dizilerden oluşuyor.. Star Wars filmlerden, ve sen film listesi yapmışsın.. ama Star Trek'in de 10 tane efsanevi filmi var. Sonuç olarak Star Trek'in o listede olmaması bilimkurgunun özüne bir hakarettir. Star Trek bilimkurgunun eriştiği son nokta bence. Etrafta o kadar çok Star Trek hayranı olmadığını biliyorum ama Star Trek'in derinliği ile başka hiçbir bilimkurgu evreni başa çıkamaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 istersen o 10 filmi bir de sen sirala ancak star trek i eklersen birini cikartman gerekecek :) yani demek istedigim hangisini koyarsan koy bir digerine ayip olurdu ..istersen sende kendi siralamani yap bizde o listeden yararlanalim bolece bu filmleri duymamis yada izlememis olanlara yararli bir kaynak olusturmus oluruz ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hoca :) zaten 10 filmi var derken 10'nu da birden yaz demiyorum.. yani bırak star trek ve star wars'u zaten bizim bilmediğimiz efsane bir sürü başka bilim kurgu filmi yapılmıştır da konulmamıştır.. benim demek istediğim abi, bu kadar geniş olarak bilinen bir konuyu en azından bu listeye koyman dı.. filmleri isim olarak sıralaman gerekmiyo Star Wars'un 6 fimi var.. Star Trek yazsan oraya yeterdi.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Aaa olmadı ilk 10 a Flash Gordon isimli "muhteşem" başyapıtı koymamışlar[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tamamen fuzuli bir post atmayı başardın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aman allahım listede bladerunner yok.. nefes alamıyorum! naptınız ya kim birinci sıraya starwars'u koyar ki?? hani film olarak kötü olmasının yanında(starwars diye geçen new hope, bence en kötü sw filmi) bilimkurgu sıralamasında o kadar önde durabilecek bir bilimkurgu'da değildir.[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet ya bladerunner inda eklenmesi lazım hatta 2001:A Space Odyssey çıksın o girsin , eziyet bir yapım (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi birinciliğe 2001 ile bladerunner yarışır dicem, bunu burda ben kesinlikle tartışmam ztn.. tamam benim yazdıklarımı görmemezlikten gelin lütfen[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya tamam haklısınız da yine zevk tartışması içine girdik.. arkadaş aklına gelenleri yazmış.. tabiki pek kapsamlı düşünmemiş.. herkes başka bir sci-fi film sever.. ve bu sıralama 10'luk bir sıralama değil.. herkesin kendi listesi olur o yüzden tartışmak gereksiz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: streamin, 06 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki: 1953 yapimi icin .. Romandan uyarlanan 'Dunyalar savasi' 1953 yılında cekildi.Zamana gore cok basarili bir uyarlamaydi ben ilk once onu izleyip sonra olaya teknoloji ve para girdikten sonraki duruma bakmanizi oneririm ... diger kult bilimkurgu filmleri : En iyi on bilim kurgu filmi 1 - Star Wars 2 - Metropolis 3 - E.T 4 - Star Wars: Empire Strikes Back 5 - 2001:A Space Odyssey 6 - The Matrix 7 - Alien 8 - War of the Worlds 9 - Invasion of the Body Snatchers 10 - Day the Earth Stood Still ilk bilim kurgu filmi olarak 1902 yılında, Fransız George Miles'in yaptığı Trip to the Moon - Aya Yolculuk gösterilebilir . Bu kimin listesi anlayamadım pek?Matrix 6. , Star Wars 1. yok artık..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar