Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H.S Lütfen bakın [cıldırıcam lütfen bakın]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar lütfen birisi cvp versin çok rica ediorm kafayı yemek üzereyim lütfen rica ediorm unknown error occurede die bi hata verior launcherdan start dediğimde ... lütfen çözümü bilen sölesin[signature][hline]HHR !
Mesaj tarihi:
Tekrar kur demiştim ama denedin mi?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
1- 4. kurusum ... tüm patchleri sadece launcherdan indirdim 1314 te ama bu olmuor ...

2-eskiden oynuoprdum çok az oynadım

lütfen yardımmmmm[signature][hline]HHR !
Mesaj tarihi:
Hackshield dosyasın birinin bana göndermesi gerekior sanırım :( içinde 3 dosya var ,

egrnax.dll
egrnax2.dll
ehsvc.dll die ...

eksik dosya var[signature][hline]HHR !
Mesaj tarihi:
msn yok olsa yollıyayim yasak burada pff :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Mesaj tarihi:
said:
_sak_suka_, 31 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
said:
lupin, 31 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
arkadaslar lütfen birisi cvp versin çok rica ediorm kafayı yemek üzereyim lütfen rica ediorm unknown error occurede die bi hata verior launcherdan start dediğimde ... lütfen çözümü bilen sölesin

baq ben ne yaptım arkadasım oyunu komple sildim bilgisayrımda KO ile ilgili hiç bişey kalmadı setup dosyasınıda sildim paşa paşa internetten tekrar indirdim yukledim ummmmuck fıstık gibi calısıyo sende dene :D

aynısını 4.kez yapısım ... fakat bu hatayı alıorm[signature][hline]HHR !
Mesaj tarihi:
Ben oyunu burda dl ediyorum evde değilim 21:30 gibi falan iner yollarim yollayan olmassa rapid e[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Mesaj tarihi:
Beni beklersen 41 dk kaldı lupin :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
  • Yeni Oluştur...