Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 trammel yew da..moongate e yakın.yapılmış durumda.son derece lüks ve arkasında havuzu var:) görmek isteyen icq dan ulaşsın. 2m istiyorum. eger paranız eu da ise, yine oradan 2m e alır, atlanticde evi teslim ederim.sevgiler[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nasıl guvenıceksınkı? herhalde adamda sana 2 m'ı evı almadan vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 spartanı bilen bilir tanıyan tanır.. ben şahsen kefil olurum,böyle şeyler aklınıza bile getirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yok arkadastan suphemız yokta, bu zamanda kımseye guvenmeyeceksın, hele hele ben bu oyunda kımseye guvenmem. Neler gorduk 1 item ıcın mıllet neler yapıyor.Bu oyun cok arkadas kaybettırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sağol twilight eksik olma..tanıyamadım gerçi seni??hatırlatırmısın?özelden msg atıver. evi ben customize ettim ve baya başarılı oldu..icq dan ulaşırsanız resmini yollarım.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 icq dan dosya alamıyorum, buraya koyma ımkanın varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 mailini yazarsan mail atarım.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 fiyat 900k ya düşmüştür.ilgilenenler 282872 den ulaşsın(icq)[hline]Spartan|Bard-Tamer|Europa|Osi Sauron|Necromancer| Europa|Osi ------------------- Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar