GENCOSMANX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Eger ACD veya photshop gibi hic biir programin yoksa, en temelden su sekilde yapabilirsin [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Kid Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yürü be Gencosman kim tutar seni Abi bu iş DM veya eslantta boss kovalamaya benziyor mu saygılar buffer :)[signature][hline]Karanlık Sarsada etrafını korkma! Her zaman yürekli ol ve başın dik Yürümeye Dewam Et! Elbet ışığı bulacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=Can Arkadaşın SS ' i][/spo][signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 disardan seyretmelik en guzel boss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: CursetH, 29 Aralık 2005 10:22 tarihinde demiş ki: said: Can_TR, 29 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: bu kadar yapabildim ama . [spo1=s]C:Documents and SettingsMertCanDesktopboss time.bmp[/spo] dalga geceginize yol gösterseniz... kardes onu internetten bi yere upload etmen lazım www.imageshack.us burdan gözat de resmini bilgisayardan seçip upload et sana link verecekdir linki buraya kopyala.. spolierin içine ayaralrsan daha ii olur walla Benim kafadan biri çıkmasına sevindim... Bende bunu anlatmaya çalışmıtım zamanında ama yine takan olmamıştı sen anlatmasan ben yazacaktım ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 29 Aralık 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Kid Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende bundan sonra boss kovalayacam Rolleri değişelim mi ? denemeye değer ama ilk önce H.Q ile başlayımlım diğerleri gözümü korkutuyor :( Daha yeniyim warrrior konusunda bilion :P[signature][hline]Karanlık Sarsada etrafını korkma! Her zaman yürekli ol ve başın dik Yürümeye Dewam Et! Elbet ışığı bulacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 OLM BIZ MU BOSU NASIL KESECEZ EVT FIKRI OLAN VARMI EVTTTTTTTTTTTT??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iki sağ bi sol. yapcan :D[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o volcanic kesilmez gm istedii zmn spawn ettirir istedii zmn kaldırır ...onun novaya dayancanız arkanızdaki healer dayancak keseceksiniz fln ooo :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o nova mı atıyo haa yeni öğrendim walla bende diyorum neden bunlar patır patır ölüyorlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 öle böle nova diil :-p[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: dexter, 29 Aralık 2005 11:00 tarihinde demiş ki: [spo1=Can Arkadaşın SS ' i][/spo] Yandak Priest Nabio la öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar