Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 C:Documents and SettingsMertCanBelgelerimResimlerimboss time.bmp[/spo]]boss time[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kusura bakmayın ss atmayı tam bilmiyorum bu atcağım olcak galiba.[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=oldu mu.]C:Documents and SettingsMertCanBelgelerimResimlerimboss time.bmp[/spo][signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lol :D:D:D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hadi koy[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 belgelerimdeyken olmaz masa üstüne koy[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yıkılmadım ama :D[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu kadar yapabildim ama . [spo1=s]C:Documents and SettingsMertCanDesktopboss time.bmp[/spo][signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 olm sen yanlıs adres veriyon resimi tıklayacan[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ha gayret..[signature][hline]Nick : CuteButPsycho Job : BladeMaster lvl : 6x np : xx.xxx Server :cypher Clan : DehSheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 SS'i jpeg yapacak .... upload edecek link verecek ... ohooooo abicim sen hic yorma kendini =)[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 *.bmp Fazla Alan Aldıgı İCin.. Bide *.jpg Uzantılı dene :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yoksa bu bizle kafa bulup kosp mu aksıyo :D[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Can_TR, 29 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: bu kadar yapabildim ama . [spo1=s]C:Documents and SettingsMertCanDesktopboss time.bmp[/spo] dalga geceginize yol gösterseniz... kardes onu internetten bi yere upload etmen lazım www.imageshack.us burdan gözat de resmini bilgisayardan seçip upload et sana link verecekdir linki buraya kopyala.. spolierin içine ayaralrsan daha ii olur[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tmm saol. yapmaya çalışcam acemiyim beyler.kusura bakmayın.[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ordaki ''hot link for forums'' die bi link olmasi lazim.. onu buraya yapiştiracaksin..[signature][hline]Nick : CuteButPsycho Job : BladeMaster lvl : 6x np : xx.xxx Server :cypher Clan : DehSheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D:D:D Güzel kardeşim o koyacağın resim sadece sende görünür. Bak bizim nasıl görebileceğimizi anlatayım; 1 adet grafik dönüştürücü alınır (inndirde jpg diye arat bmp yi jpg dosyasına çeviren bişeyi indir kur ve çevir) 2 imageshacks.us adresine girilir. 3 gözata tıklanır jpg resmi seçilir 4 upload butonuna basılır 5 link for forums yazan yerdeki adres kopyalanır ve buraya yapıştırılır. 6 herkes resme bakar :D [signature][hline]Server: Diez x 3 LvL: 56 / 56 / 53 Race: Mage / Rogue / Priest [Bu mesaj Reocker tarafından 29 Aralık 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Reocker tarafından 29 Aralık 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gözat menüsünden dosyayı seçtiğim zaman ole gelio .sonra resmi upload edip kopyala yapıştır yapıyorum bole oluyor[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ( Ya bisi sorcam Suan olympia ' ya giriliomu daha dogrusu oynayabilen varmi ? )[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMANX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu isini kolaylastirir galiba http://forum.paticik.com/view.php?id=159548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: GENCOSMANX, 29 Aralık 2005 10:29 tarihinde demiş ki: bu isini kolaylastirir galiba http://forum.paticik.com/view.php?id=159548 bende oyle yaptım ama upload dediğimde sayfa değişmiyor.öylece kalıyor sadece ama upload oluyr mu bilmiyorum. önüme herangi bi menü çıkmıyor bende kendi gözt dan seçtğim resmi kopyalıyıp yapıyorum.bende gözüküyor sizde gözükmüyor . jpg yapmayı bilmiyorum. URL olarak atmış bende ole gözükmüyor ama.[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 msn adresini ver pm den Bana yolla ben yardımcı olmaya çalışıyım sana arkadaş[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 resimi yükledikten sonra asagida linkler ver ordaki linklerin sen hepsini teker teker kopyala buraya .. kapatmadan sayfayi[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Can_TR, 29 Aralık 2005 10:33 tarihinde demiş ki: said: GENCOSMANX, 29 Aralık 2005 10:29 tarihinde demiş ki: bu isini kolaylastirir galiba http://forum.paticik.com/view.php?id=159548 bende oyle yaptım ama upload dediğimde sayfa değişmiyor.öylece kalıyor sadece ama upload oluyr mu bilmiyorum. önüme herangi bi menü çıkmıyor bende kendi gözt dan seçtğim resmi kopyalıyıp yapıyorum.bende gözüküyor sizde gözükmüyor . jpg yapmayı bilmiyorum. URL olarak atmış bende ole gözükmüyor ama. Ksc' de save as de alsana jpeg.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Forum u incelemek lazım Tık[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar