unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 eeet. degismeli oynamak icin bi de craft char acmanin vakti geldi. hangi serverde acsak, ne acsak ? abi, abla statusundeki arkadaslarimiz lutfen ses verin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 valla craft dali hayli iyi sabir istio bide ii resource :) gerisi zaten geliyor..ama kilic sallamaktan daha zor ilerleniliyor uyarim onun disinda ben terzilik le mesgulum gayet eglenceli gelio bana imagedesigner felanda ilginc olabilir... arada sadece craftten para kazanmayi hic denemedim bilmiorm nasi gecim saglanir..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hesap kitap yaptim, ayni anda hem droid engineer, master artisan ve master merchant olunabiliyor, surveying de alarak. 4 skill point de artiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hesap kitap yapmayin http://swg.allakhazam.com/db/charbuild.html bunu kullanin[hline]you don't like my shit. so sue me. [Bu mesaj Bronx tarafından 24 August 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ordan yaptik zaten. bu serverler kaca kadar bakimda oluyor ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 2 gibi basliyor bazen 3'u buluyor.. su an conenctor'da down yazdigina bakma cogu loading'de.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar