fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu grubun birkaç iyi şarkısını yazar mısınız gittimyerlerde sağda solda hep dinliyorum ama şarkı isimlerini pek bilmiyorum bilen varsa 2-3 iyi birşey yazarsa sevinirim... Take me out u yazmanıza gerek yok bu arada onu biliyorum :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İlk albümün hepsini indirebilirsin. İlla 2-3 şarkı dersen; Tell Her Tonight Jacqueline The Dark of the Matinee[signature][hline]ewq
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 teşekkür ederim. Birkaçını indirdim şimdiden diğerlerine de bir bakayım tekrar sağol[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Franz ferdinand - This Fire ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben bu adamı Burnout oyunu ile tanımıştım. LoL[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 adamlar alın ilk albümü mis gibin dinleyin torentlerde falan rahat rahat bulunur.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Take me Out'da gaza gelip dansedince kafami kiriyordum az daha , kasa'ya kafa atmamla kalmistim. 1-2 sarkilarini duydum sadece ama iyiler baya kendi caplarinda.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tipler çok komiğime gidiyor..Global Beattles..Aynı tarzlı 4 eleman[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 come on home... auf diye başlıyan şarkıları :([signature][hline]My Space
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu şahsı bende duydum galiba ingiliz değil mi?Bir sorum daha var Rio Ferdinand'ın akrabası olabilme ihtimali nedir?[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 grup bu solo şarkıcı değil... ingilizler sanırım tam emin dilim ya avrupalı olduklarını düşünüyorum ama aksandan[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 31 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 do you want to? auf acshe[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Öne çıkan mesajlar