Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Franz Ferdinand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu grubun birkaç iyi şarkısını yazar mısınız gittimyerlerde sağda solda hep dinliyorum ama şarkı isimlerini pek bilmiyorum bilen varsa 2-3 iyi birşey yazarsa sevinirim... Take me out u yazmanıza gerek yok bu arada onu biliyorum :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim. Birkaçını indirdim şimdiden diğerlerine de bir bakayım tekrar sağol[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
Take me Out'da gaza gelip dansedince kafami kiriyordum az daha , kasa'ya kafa atmamla kalmistim.
1-2 sarkilarini duydum sadece ama iyiler baya kendi caplarinda.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
Bu şahsı bende duydum galiba ingiliz değil mi?Bir sorum daha var Rio Ferdinand'ın akrabası olabilme ihtimali nedir?[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
Mesaj tarihi:
grup bu solo şarkıcı değil... ingilizler sanırım tam emin dilim ya avrupalı olduklarını düşünüyorum ama aksandan[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 31 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...