muRq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet cz de kuleler çalışmazken adam çalışanlarını eventa getirmiş.. beramus. [signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bide sp olarak koysaydın daha iyi olurdu ama ilgiinç[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akcesmeli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 seni kovalamadi dimi o guard toverlar 3 ü kovaladi benim beramusta cok seriler ama 1 960 healer al indir basit bişiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 vallha ortalarına atladım cengaver gıbı kovalasalar ne yazar :)[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dun eventta gm biraz haksızlık yaptı 1. eventi Pianada yaptı ve geçtigi notice 30 dakka sonra orglarada yapıcam dedi 30 dakka sonra notice boss event in maradon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya evet dellendm ben offf adamlar bariz human lara kıyak gectı bu kadar olur ya yalancılar..[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rogue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim bu konuda yaşamışlığım yok ama yinede ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 humanlara duke cıakrttı en az 100 tane bize bisshp 10 tane bi suru drop aldık bişeyde cıkamdı sadece 1 agate cıktı okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: asiiiii, 31 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: dun eventta gm biraz haksızlık yaptı 1. eventi Pianada yaptı ve geçtigi notice 30 dakka sonra orglarada yapıcam dedi 30 dakka sonra notice boss event in maradon al bendende okadar yok bele bişe GM istifa GN istifa :D[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar