Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazen ciddi cidi soruyorum kendime, neden bu yaşayış..
neden her gün bi şeyler yapıorz ve neden bi şeyler olmak için uğraşıp, didinip, günün birinde ölüveriyoruz. var oluş sebebimiz...
bi gün bu kavgaların hiç biri olmıcak ya da hiç bi saçma sapan sorun...
çalışıorlar..insanlar sürekli çalışıor..ne için?
bi film şeridi ya da kum saati gbi akıo zmn..bi sene daa bitti.
kim bilir şuanda kaç tane insan ölüor..kimbilir kaç yeni nefes çekilior...kimileri bi yerlere gidior, kimileri bi şelerden kaçıor..şuanda tam şimdi, dünyada ne kdr çok şey deişiordur, ne kdr çok şey bitiyordur..
bizim gbi insanlar.. hepsi bzm gbi..bn ölsem ya da çok ağlasam kimse bilmez..onlar ölüorlar, ağlıorlar, gülüorlar ya da bekliorlar, bilmiorm.
bzn soruyorum cidden, neden bu yaşayış?
varlığımızın nedeni nedir?
...sınav dolu bi hayattan sonra, yaratıcı tarafından hesabımızın alınması ve hakettiğimizin verilmesi mi?
peki bunun nedeni nedir..bu olmasa başka hiç bir kalıcı neden yok ztn.........doğarken bana sorsaydılar, anne beni dourma derdim belki...
mutlu olmaksa hiç bi zmn bi amaç olmadı, ne dmk mutlu olmak ya?
günün birinde hiç bi anlamı kalmıosa, yaşananların minnacık bi önemi olmıcaksa yani bu hayat sonluysa ve başka bi hayat yoksa, mutlu olmanın ne önemi var?
....
sevdiklerimizi görmek ve onların mutlu olduklarını bilmek, bu gzllğin tadına varmak mı yoksa hayat?...kafam karışık.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
derin guzel olmus[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...