PooRbutProuD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu questleri lvlında mı yapmak gerekiyo yoksa ilerdede yapılabiliyomu yani ben şuan hiç birinden anlamadıgım için lvl 9 oldum questleri kaçırdım mı?
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 istediğin zaman yapabilirsin çoğunu, zaman sınırı yok.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
PooRbutProuD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 peki saol tabi zamanında yapsam daha çok işime yarıcanı biliyorum ama anlamıyorum east gate e falan git diyo orda napcaksak :)
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yardım bölümünde(bu forumdaki) questlerin bi listesi var. ordan yardım alabilirsin. bahsettiğin questte büyük ihtimalle east gate'teki bi askerle konuşmanı istiyordur, görevi sana verecek olan odur.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
_sfenks_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ger questlerı tam lvl ınde yaparsanız;gereken seylerı toplamak ıcın aldıınız exp sıze zaten yetrınce lvl atlamanızı saglar.....
nickyoksunu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 biraz aratırsanız forumlarda questlerle ilgili bilgiler var zaten[signature][hline]Nick: PuDinG Server: Aege LV: 21 Job: Thief-Trader Guild:Atlantis
seskes Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dostum forumlarda bi harita var jangan nın haritası ben o harita sayesınde hıc bır quest ı kacırmadım hepsınıde yaptım tabı bı kac sıkıntım oldu ama onuda bu forumdan cozebıldım
Öne çıkan mesajlar