RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Mayhem, 31 Ekim 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Anlatılan: Suyunu Çıkarmak Anlatan: Ovchinnikov: Ovchinnikov: Hani birşeyi sürekli tekrarlarız Ekip: üstüne gitmek, çıvığını cıkarmak Ovchinnikov: Çok az kaldı, hadi türetin Rabbit: bokunu cıkarmak Ben: evet bildi.. Olm o tam tersi olacak :)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 @Rabbit *! Zergling Rabbit'i resetler*[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ovchinnikov: Savurursun olm etrafa Ekip: Dağıtmak,atmak?! Ovchinnikov: UO'da itemleri savururuz ya!.. Ben: Item var!!!! =P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 onu ben anlattım :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ochi:Olm uo'da bag neye benzer Platon: abi çilek Ekip:zuhauhueahu[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Zergling: ulan o kuş gibi fotoda bende olcaktım başka birisi ceksinde tekrar o pozisyonda bende olayım hadi. Ekip: tınlamaz. Zergling: hadi be olm pls pls Ben: yok olm sende o fotoda olsaydın kimse gözükmezdi Ekip: zuhauha[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adamın saçları yetti zaten o fotoda[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Zergling canım benim muck =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Zergling: Aga başım ağırıyor. Ben: Neden lem? Ne oldu? Zergling:Abi kola içmem gerekiyor kaç saat kola içmedim.(Çok ciddi.) Ben: Hı? Ne? Nassı yani?...(=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yok öyle degil o Zergling: Baba ya başım dönmeye başladı (biryandan nargileden çeker) Ben ve Rabbit: Neden lan ne oldu? Zergling: kola içmem gerek ya çıkarın çantadan kolayı * rabbit kolayı cıkartır * Zergling: kafaya kolayı diker Ben ve Rabbit: wtf? öeh?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 imzaya bakın piliz :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Herşey süperdi fotolardo super biz daha cok kişi beklerdik ama olsun bidahakine daha güzel olucağına eminim...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tabu Anlatan-Rabbit kelime:övinmek Rbt:aga hani brazilyayı yenince biz noluruz Ovchi-Cosarız ,kendimize gelriz, kutlarız, gurur duyarız Rbt:turet turet Ovchi:övünc duyarız Rbt:ha iste o türet onu Ovchi:övcünlenmek ,övünc olmak,övünc etmek, rbt:Yuhhhh! Övünmek a.k[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 teker teker tum postları okumaya usendim resimlere baktım, neresi o gittiginiz yer?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 demekki iyi bakmamisin :) edit:keyf toplu şekilde foto var kos kocaman yaziyor :) [signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola [Bu mesaj Zergling tarafından 31 Ekim 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Rabit senin nescafe muhabetinden sonra yaptığın salaklık çok güzeldi herkez bunula dalga geçmeye başlayınca bu afallayıp anlatmaya başladı... Rabbit : Abi baq şimdi ben nescafeli cappucino dedim!! Ben : Wtf? Dumur , höö!! Ben : Kendime keldikten sonra puahahuaha nescafeli cappucino mu!!! Millet : Puhauhauahua Zuhauaha Rabbit : Ehehe Rabbit : Abi beni resetleyin ya susturun beni v.s. Zergling : Resetledim abi seni Mayhem : Abi diek kapayın şunu ya... Rabbit : Taylan kapa beni abi ya Ben : Dalaraktan rabbiti kaparım. Rabbit : Tmm abi kendime geldim şimdi bakın... Ben herife nargileli capuçino nescafesi söledim Herkez : WTF? o_0 Rabbit : 0_o Nededim abi ben yine! Ben : tmm abi sen artık sus mümkünse git yanımızdan... Rabbit : Tmm şimdi kendime geliyorum kendime bi reset atayım az sonra konuşurum... Bu arada muhabbet felam Rabbit : * Bana döner * Abi bak şimdi ben herife dicektim ki nescafe ama cappuçinosuz dicektim!!! Ben : Geberir... :) WTF ötesi bişiy olurum[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! [Bu mesaj Die_Human tarafından 31 Ekim 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zuhahahahaha okur bile hala guluyorum :)))))))[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Puahauahauha Eve giderkende bana anlatıyordu. Baba böyle böyle dicektim ya ben falan diye Bende tamam olum sus bitti hersey sakin ol demistim. Hala gülüyorum. Ahaha[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Çoçüğün içinde uhte kalmış demekki söyleyememek evlat acısı gibi koymuştur şimdi o ona :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Oha abartmayın be olm ben onu 2 kere dedim 3 kere değil hem sonrasında başardımda onu neden yazmamışsın! (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: dory, 31 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki: teker teker tum postları okumaya usendim resimlere baktım, neresi o gittiginiz yer? Burç sinemasının arkasında Kafe Keyf adlı bir mekan...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kac yildir bursadyim birinizide taniyim yani hic yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Demek istediğini anlamadın ama bişi söleyim ben,MayheM,Die_Human,Platon ve Ovchinnikov ile taaa ortaokuldan beri kankayızdır....[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: delimanyakcapkin, 31 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki: kac yildir bursadyim birinizide taniyim yani hic yok :) Bursada oturuyosan bi ara bidaha toplantı yaptığımızda sende gelirsinde 1 kişi fazla olmuş olur ya beyler bu sefer niye çok az kişiydik ben onu anlamadım paintball buluşmasında 12-13 kişi felamdık...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu arada çok pis fal bakarım[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar