taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dün açıklandı yazılı sınavlar, direksiyon sınavı ne zaman olacak bilgisi olan var mı?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben kursu aradim.haftaya falan olur dediler.2ocak haftasi yani, ama ara sinav olayi varmis belki seni erken aliriz dediler,bu hafta icinde.(erken dönmem lazim oldugu icin erken alabiliriz diyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hadi ya, ben de arayım beni de erken alsınlar[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yazılı sınavların sonuçlarına netten bakabiliyor muyuz ? direksiyon ocakta değil mi ?[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 of yaşasın hepsinden geçmişim bi mutlu oldum!!heyooo[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/surucu/ss/xwzsdf2005_7asdvf/Ss_Surucu.htm buradan bakabilirsiniz yazılı sınav sonuçlarınıza[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Afferin kız, artık yarışırız senle sahilde eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Zaten trafikte dışlanıyoruz, minibüsçüler hele ağzına geleni sayıyor bayanlara hehe yemez yarış marış.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 21 ocak dediler bugun direksiyon sinavi için. delircem ya,deliye her gün bayram ülkemizde bayram diye ta 21 ocaga atmislar sinavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hehe ben sordum bu cumartesiymiş benim sınavım :) 31 aralık eheh...[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aha kafayi yicem ya.neresi orasi? ben izmirdeyim ve 6-9 ocak gibi almanya'ya geri donmeyi dusunuyordum. 21 ocaktaki sinava kalmamam lazim aslinda,çünkü okul var sinavlar var.kaytarirsam cok sikisicam sonra. geliyim benide orda alsinlar sinava bu nasil iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 girdim bugün sınava geçtim eheh :p[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben dün aradım belli olunca haber vercem ben sana dedi. izmir[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar