Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kablonet kullanıyorum, kablo modem ben evde değilken masaüstü bilgisayara bağlı duruyor. Fakat diğer bilgisayardan internet erişimi lazım oldu. Mevcut bilgisayardaki kablo modemi diğerine bağladım, ayarlar tamam bağlantıyı görüyor ama bir türlü nete giremiyoooor. Ip renew attım her şeyi yaptım ama bir türlü olmadı. Bu sorundan nasıl kurtulacağımı bilen var mı ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 IP renew atamazsın kendi kendine. Kablonetin verdiği ip kullandığın bilgisayara kilitli olarak gelir. Başka bilgisayara geçtiğin zaman da o ip adresi çalışmaz. Sizin bölgeye bakan kablonet firmasını arayıp durumu anlatman lazım. Onların da yeni ip vermesi lazım. Her bilgisayar değiştirdiğinde bu olayı yapmak zorundasın. [Bu mesaj Adiemus tarafından 31 Aralık 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya adama anlattım olayı adam,sistem de online gözüküyorsunuz diyor ve eski bilgisayarın ip sini söylüyor fakat modem yeni bilgisayara takılı, ve bilgisayarda da boş kalmasın daiye rastgele bir ip oluşuyor pof[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Çok teşekkürler Adiemus Sorunu hallettim,adama yarım saat eski ip yi silin diyip te adam olmaz, ya eski bilgisayarla da giremezseniz ne olacak diye tavsiyelerinden kurtulduktan sonra eski ip yi sildi, yeni bilgisayara ip atandı. Herkes mutlu yaşadı[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar