Lidya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 beyler solo dm kestim nolduğunu anlamdım ring düştü ama aynı ring ten 5 tane düştü hepsini aldım town çektim dedim zengin olum gittim maradona satmaya pazar kuramıyom pazara koyulmadı bi yardım edin neden olduğunu hala ring ler duruyo server:ares nick:___w1tt___ np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bir Screenshot yollasaydın yardımcı olurduk :D Yeni patch yeni bug olabilir.DM'lerden +10 raptor düşebilir go go to DM pls.[signature][hline]Bu imza geçici bir süre kullanıma kapalıdır.Lütfen daha sonra tekrar bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ringin adı ne? Özellikleri ne? Bonusları neler? İtemin SS varmı? Bu tip soruların yanıtını bize vermeden telepati yoluyla mı yanıt vermemizi istiyorsun? Acil yardımmmmmmmm diye bağırırken istediğin yardım konusunda içerik vermelisin, kimse müneccim değil.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar