ripe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 12 sayfa oldu bu mount topiği, sırf merakten gittim Baron'un kapısına kadar, açmadı. Bağırdım BROOOOOOOON diye ama tırstı galiba :D. TBC de başladım ondan bilmiyorum nedir olayı, nasil çıkartırız arkadaşı dışarı? not: Female Draenei'ım düşerse çok yazık olur.Hiç yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 öle cumburlop gidersen açılmaz , önce bossları kesip kristallei düşürcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bende bugün winterweil için red hat düşürdüü söylenen bossu kesmeye gittim strat'a kestim düşmedi sonra dedim bide baronu deniim ilk seferinde düştü mount inanamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 işte böle baldan fırlamış , arı maya arkadaşlar var :( ben nerdeyse exalted olacam argent dawn a hala tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kopernik said: bende bugün winterweil için red hat düşürdüü söylenen bossu kesmeye gittim strat'a kestim düşmedi sonra dedim bide baronu deniim ilk seferinde düştü mount inanamadım :D arkadaşım gider misin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Hakkaten ya böle insanlar gitsin gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar