ccnn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar ben clanımı kurdum çok ii bir clan oldu ve sıra czde np yoplamaya gelince kaldım pelerin almak için kaç np toplamamız gerekir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 144k civarı bisi sanirim..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 daha ayrıntılı bir bilgi istiyorum :ı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Daha ayrıntılısı yok 144k toplamanız lazım clan olarak...[signature][hline]*!Usstan phlithe velg'larn...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 144k np olcak baska bı ayrıntısı yok bıde caintharos u kesebılcek bı adam bulman lazım[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 5 k np si olan 30 tane adam al clana işte çok zor bişey diil..[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 1k sonra Grade 3 oLcam :D iLk Hedef oydu... şimdi Çitayı yükselteyim 200k koyaLım çitayı 200k ya geLince Sonrasını Düşünürüz tabi macro geLmezSe Çitayı yükseltebilirim ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 14x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tarih: 9 haziran 2004 pelerin bilgisi su tarihte bile aciklanmis pelerin olayi. yil oluyor 2006. 1.5 senede 100 kere sorulmus su pelerin olayi. hangi mantiktir bu ya 1 milyon kere sorulan birseyi tekrar sormak, bunun icin topic acmak. mazreti de yok bunun. bilmiyorsan sikca sorulan sorulari, duyurulari okuyacaksin. okumayipta hata yaparsan ve ban yersende katlanacaksin.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar