wish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 6 sene bi bilg. almıştık.şimdi ona xp yüklemek istesem,bi sorun verir mi? çünkü bazen kaldırmıyor fln diyorlar ya. bir de win2000 lisansı var elimde ama onu başka bi bilg.e yüklemiştim.şimdi onu da yüklemek istesem,xp gibi 30 günlük süre fln mı verir?yoksa rahatça kullanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bilgisayarın parçalarını bilmeden pek birşey söyleyemem ama 6 sene önce aldığına göre sanırım kaldırmaz XP' yi. Diğer sorduğun soruyu anlamadım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yani normal bi xp cd sini yüleyince 30 gün süre sonunda bilg. kapanıyor ya,aynı şeyi win2000 lisansı da ypaar mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Serial numaran varsa 30 gün içinde kapanmaz. Gerçi serial numarasız hiç Windows yüklemeyi denemedim, yüklenmiyor sanırım serial nosuz? Lisanslı 2000' nin varsa zaten yapması imkansız, o sana ait bi işletim sistemi.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wish Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yani başka bi bilg. e kastediyorum.mesela bn senin yüklediiin lisanslı xp cd sini kendi bilgisayarıma kuramıyorum ya,aynı olay win2000 için de geçerli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar