YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bakıyorum serverlerde lvl kasmış arkadaşlar gitmişler cz de veya savaşta 50/100 nps kasmışlar herkes kalkmış clan kurup duruyo yaw güzel kardeşim ne diye parçalanıp duruyonuz hiç bir zaman için bir topluluk olamıyacakmısınız.[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ewet:S[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo olympia item alınır cypherda takas olunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya beramus'un clan buglı hali daha iyiydi valla şimdi onune gelen clan açıyo nedir bu ya biri clan atmıştı gecen gun bi baktım adamlar lvl10 civarı aga cıkma nolur haftaya pelerin alcaz aga nolur sen canavarı kes biz heallarız diyolar yani yuhh dedim(siee) diyip cıktım bu nedir ya[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ares1 luferson da her 2kişiden 1i clan lideri :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 zuhaha ya oda bişeymi beramus elmoradda lvl50+ isen saniyede bi clan geliyo aa:D 51lk chardada boyle 61lik chardada[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ultima gibi Knight de bitmecek ama Türkler hala birleşemiyecez acizliğn bukadarı da utandırıyo insanı:([signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 areste türkler birleşti we serverdakı en buyuk TURK clanını kurdu. şu anda 3. sırada. Kınaaaa isteyenler parmak kaldırsın :P[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Onları cani gönülden tebrik ederim inşallah 1 ci sıraya da çıkarlar.Kına kullanmayıs sen başkasına teklif et onu yada olmadı kendin kullan :P[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw bırakın şu işleri turkler kendi kendileri ile aynada kavga eden tipler asla birleşme olamaz YuXXeL iyi seyler düşünüyor ama yalan bunlar :([signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxxn p Lost_pich 62 assasin 175.xxx n p Ogun_abi 62 orc warior 96.000 npServer Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar