Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jpko ve mutiş staff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=Harry Potter:D][/spo]
valla aklıma direk harry potter geldi ya bu ne boyle :D
Not:alıntıdır[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel
Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O)

Mesaj tarihi:
Nimbus 2000 bir tanede ben istiyorum bundan!!
USKO böyle devam eders JPko ya geçeceğim sanırsam..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
Bende geçmek istiyorumda sitesi japonca nerden acc alıp download edicem bulamadım:D[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel
Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O)
Mesaj tarihi:
Geç valla ne güsel. Ben arkadaşımın evinde oynuyorum. Ne ks var ne trade, party spam var. 43 level oldum full set chitin yaptım 3m le bide dual +8 mirage kiraladım 40 tan 43 e öyle geçtim zaten. Tek kötü yanı japonca olması. Yoksa "bu oyun böyle miydi ya!" diyebilirsiniz..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Mesaj tarihi:
japko olunca böle patchlerle falan urasmıormusun ? bide itemler falan aynımı ? lvl kasmak aynı derece ozormu ?[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Server:Ares
Job:Rogue/Assasian
Clan:---------(60 a kadar yok)
Nation:Human

Mesaj tarihi:
ahah aklıma ne geldi :D ohşş bu USKO yatarsa jpkoda xxxx den banlamada yok nanaa nanaa :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
  • Yeni Oluştur...