Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=Harry Potter:D][/spo] valla aklıma direk harry potter geldi ya bu ne boyle :D Not:alıntıdır[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Nimbus 2000 bir tanede ben istiyorum bundan!! USKO böyle devam eders JPko ya geçeceğim sanırsam..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bende geçmek istiyorumda sitesi japonca nerden acc alıp download edicem bulamadım:D[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Geç valla ne güsel. Ben arkadaşımın evinde oynuyorum. Ne ks var ne trade, party spam var. 43 level oldum full set chitin yaptım 3m le bide dual +8 mirage kiraladım 40 tan 43 e öyle geçtim zaten. Tek kötü yanı japonca olması. Yoksa "bu oyun böyle miydi ya!" diyebilirsiniz..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 japko olunca böle patchlerle falan urasmıormusun ? bide itemler falan aynımı ? lvl kasmak aynı derece ozormu ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahah aklıma ne geldi :D ohşş bu USKO yatarsa jpkoda xxxx den banlamada yok nanaa nanaa :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Kosper senii :D[signature][hline]*!Usstan phlithe velg'larn...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bide buna bak buda japkodan str bonus :S[Bu mesaj Aware3___ tarafından 31 Aralık 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar