texas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya yazdıgın mail adresini msn e kaydettim kabul etti msn üzerinden adama mail attım. Başka türlü olmuyo yazdıgın maili internet adres yerine yazıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor.Bende msn e ekliyip mail attım. Olur degilmi?[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ingilizcem biraz kıtdırda nasıl bir mail attınız buraya yada pm den yazarmısınız :)[signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olur fark etmez inşallah gönderirler şifreyi ben outlook express den gönderdim şimdiye kadar hata mesajı almadım sanırım ulaştı ama cevap yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar