Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Açıkcası ben gittim suprnovaya 10 20 dosya çektim 3gbden aşağı olmamak üzere attım hdye dcden çektikteçede onları sildim ara arada banladılar bitmemiş dosya koydugum için.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 120 gb hdd aldım ben doldurdum bütün dosyalarımı 60+120 suan 180 gb hdd var 80 gb ı sharede bissürü yerede giriyorum bütün hublar ole 150-200 gb sahre istemiyo bazılarında 500gb hdd var ole adamlar giriyor o tip hublara siz girmeyin zaten ek oalrak ist de ki pc yeni idi 10 mb share edebilecegim sey vardı share limit istemeyen biyere girdim çektim çektim bikaç evdeki cd yi aktardım yaptım 5gb sonra 5gb isteyen 3-4 hub buldum derken gidiyo bole yani buda soru mu :) abicim az yaratıcı olun ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ulan 2 mbit hat var bilgisayarda 20 gb hdd var allahım daha eve bilgisayar almadım halen eskisini kullanıyorum ama galiba dükkana alcam sırf şu dc++ için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Güsel acıklama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bana T3 ve T1lerin bol olduğu 10-15gb sınırlı güzel hublar lazım millet. Hadi göreyim sizi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Turkuaz.no-ip.com:4112 buradan Bol T3 lü bir huba girebilirsin :) İtülü arkadaşlara desteği için teşekkür ediyoruz. Minimum Paylaşım: 1 GB dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 hublist için bu adresi kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oda dc++ nin bir modu http://www.revconnect.com/ kazaa gibi bircok kisiden cekebiliyorsun dosyayii ama cogu hubda ban nedeni[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 O kadar sorun yaşamıyorsun çoğu yerde anlamıyorlar veya anlasalarda pek umursamıyorlar[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 simdi Dc++ i kurdum . bi arastrdm gerci 1.7 gb share m oldugu icin cogu yere giremiom .. ama seyi sorcam mesela herifin birine baglandim.. xx sarkicisinn 20 tane sarkisi var. hepsini secdim sag tikayip dl dedim.. alt tarafta bi sarki basladi. o bitince digerine geccek mi . hani 20 tanesini select yapip dl dedim ya sira ile 20 sini de indircek mi . yoksa yine 1 i bitince dierine komut mu verces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1 i bitince dierine gecicek bi kisiden ayni anda 1 dosya cekebiliorsun[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: DynamicK, 12 Şubat 2004 09:46 tarihinde demiş ki: ...Sonra soldaki menuden Downloads a tıklayalım ve sağda 2 tane kutu var tepede Üstteki download ettiginiz dosyalarin nerede toplanacagini, alttaki ise o an download etmekte oldugunuz veya daha onceden download ederken kesilen ve... general settingsi yapıyorum fakat o sol menüdeki download, sharing...vs. bölümlere tıkladığımda hiçbişey olmuyor? nası bi problem bu böyle :)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 downloads a tıkladıgında sağda directories default download directory unfinished downloads directory diye bole kutular yok mu ?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 clientin bozulmuş olabilir. re-install dene silmeden.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nwn:hotu yu bulabileceğim bir hub varmı bilen arkadaş varsa? :([signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi dc++ da bi hub bulmuştum biyerlerden baya iyi bişeydi ama adını eklememişim favorites a, bulamıyorum hub ı kafayı yicem, nasıl bulabilirim bilen varmı?[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 adini bilmedigin yeri biz nasi bilelim :)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 buldum allahtan da, şey ya yani loglardan fln biyerlerden çıkarma şansı olurmu diye düşünmüştüm. :) hublist in listesinden buldum.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Turkey Network Istanbul : turkey.no-ip.com:4111 yazarak HUB'umuza bağlanabilirsiniz.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben settingste sadece generalı gorebiliorum?diger kategorilere tıklıyorum fakat acılmıolar bendenmi kaynaklanıyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 client'in bozulmuş olabilir. yeniden yüklemeyi dene.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ı ıh yeniden indirip kurdum yine giremiorum diger bolumlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben de de bi sorun var, hub a giriyorum yanda userlar görünmüyo, sadece chat ekranı açık duruyo. Nası düzeltecem ya?[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ya iyi de baba çooook uzun yazmşnz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dc++ yükledim. yeni format attırmıştım. paylşabilceğim hiç bişeyim yok :( beni kabul edecek bi hub lutfen :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar