Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 solid olm max 2-3 hub gir yoksa altına werırsın bıde turk hub war 5 gb yer istior gel oraya isvec kökenli saten guzel yer public hubda arat turk die cıkar hublşar turkishhub bilmem ne :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 12 gb civarı bişiler paylaşıyorum Bunlar kalabalık ve DC++ açıldığında bağlandığım hublar.Hepsine aynı anda bağlanınca sorun çıkmıyo. ama bu aralar bi haller var bi kaç tanesinde --------------------------------- dchub://magic.cvhubs.com:7778/ molndalshubben.no-ip.info piteahubben.tropico.se:888 matrixno1.no-ip.com:23 snel.no-ip.biz:4111 maximumhangaround5.myftp.org mountkuben.no-ip.org --------------------------------- Bunlar biraz daha küçümen hublar --------------------------------- cznet.no-ip.com dc.wondernet.nu/ last-stand.no-ip.com:714 jaakaappi.no-ip.info dchub://ssnet.xim.pl:4411/ dchub://logoff.no-ip.org/ dchub://akukalle.no-ip.info:4112/ dchub://metalon.no-ip.org/[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 pdox resonance a bağlıyım. 1:14 te 33 MB çekti, tek kişiden sanırım emule gibi bundada birkaç kişiye yüklenmek gerekiyor. Emule çok sürebildiği için bu avantajlı olabilir.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ayarlar için yardım gerekiyor sanırım. Norton Internet Security 2003 için farklı ayarlar var mı? Gerekli mi?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ya bu programda auto reconnect yokmu? internet gidip geliyor mesela ben hublara tekrar reconnect yapmazsam öyle bekliyor Ayrıca aynı anda birden fazla kullanıcıdan download yapamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sadece tek bi kullanıcıdan o dosyayı cekebiliyorsun valla int gidip geldiginde en kıyak iş kapa yenden aç programı :P start menu yanına koydum ben kısayolu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben bişi çekemiyom ya çok kötüymüş...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 paticik.no-ip.org Connection refused by target machine. Hnnnz. Şimdi adamdan indiriosun bişi. Adam çıktı gitti. Başkasından otomatik olarak arayıp indirmiomu ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dyna abi ilk başta verdiğin dl sitesi açılmıyor ? bi sorun mu var...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla sourceforge sitesinde bi sorun var galiba kontrol ettim site adresi değişmemiş(dc++ ın) yani sitelerinde dc++ araması yapınca cıkan sonucta homepage olarak benim burada verdigim link var ama girilmiyor evet alternatif download[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Açıkcası topici baştan sona kadar okumadım daha önce verildimi adres bilmiyorum ama http://www.revconnect.com/ Bulunan Dc++ clientini çekin bir dosyayı birden çok kişiye bağlanıp max hızınıza kadar çıkıyor bunun yanında akşam yattıgınızda bir kullanıcı düşse dlnizde kesiliyordu bunda o sorun kalkıyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi bu ne ya cpu sapıttı ? program feci cpu yiyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 biri düşse aynı dosyayı diğerinden çekme olayı bunu gene kazaa gibi yapmasın bozuk mp3 film fln filan? hiç denk geldimi böyle bozuk seyler? ben 200gb dan fazla cektim suana kadar 2 film kare kare idi ama o adamın öküzlüğü cıktı herif bozuk film share e açmış :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 $u programı bana adam gibi biri anlatabilirmi ?deliricem ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dyna kısa süredir kullanıyorum 6dosyalı farcryı çektim 2dosya film çektim şuana kadar sorun çıkmadı ha siz çekerken çıkarsada bana çullanmayın :d hakları bende saklı değildir. Ama bazı buglar var açıkcası misal bir dlye başladıysa kesinlikle onun sonunu getiriyor durduramıyorsun :-p öyle birşey oldugunda programı silip yeniden yüklüyorum ben bide çektiğiniz filmin görüntü kalitesi güzelmiymiş değilmiymiş anlıyamıyorsunuz çünkü torent gibi dosyayı yaratıyor kaç mb'sa onun üstüne yazıyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ozm çekeris programı kenarda durur ve *!aha bu prog ,bu dosya illaki lzm bana su gune kadar çektim çektim çekemedim bittim* hastalıgı için ilaç olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kunteper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Slm.Bu program iyi hoş da! Bir şey çekmek için bağlanıyorum portları boş gösterio çekmek istediğim de boş port yok deyip duruo.Acaba ben girerken oportlar doluo mu? deyip bi kaç sefer kontrol ettim gene boş dio.Bunun nedenini açıklarsanız sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 her an doluyo olabilir..ayrıca genelde yabancı hub'larda karşılaşabileceğin bazı crackli durumlar da var..yani adamlar ufak haclerle kimsenin kendisinden download etmesine izin vermiyo..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 your ISP/IP is not accepted in this hub dior[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bazı hublardan komple banlıyız[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Virus, 24 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Bazı hublardan komple banlıyız nase yane?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 1 gb lık paylasımım var giriorum ama 20 kb ı gecemedim.normalmi yoksa bendemi bise vaR?256k adsl ile baglanıyorm. [Bu mesaj Reumer tarafından 24 Temmuz 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yani akıllılık yaptığını zanneden kimi arkadaşlarımız fake listeleriyle, cd sürücüsünü bile shared olarak gösterip, full sömürüp, 1kbit bile sömürtmeyince adamlar da enayi olmayınca banlıyorlar arkadaşlarımızı..sonra bakıyolar bunlardan birsürü var başa çıkılmıyo toptan isplerimiz banlanıyo.. biz de hala yok şöle crack buldum hiç upload ettirmiyorum kendimden yok aynı klasörü iki kere shared list'e koyuyorum diye yaptığımız akıllı!!lıklardan bahsediyoruz..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Reumer, 24 Temmuz 2004 18:20 tarihinde demiş ki: 1 gb lık paylasımım var giriorum ama 20 kb ı gecemedim.normalmi yoksa bendemi bise vaR?256k adsl ile baglanıyorm. [Bu mesaj Reumer tarafından 24 Temmuz 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] reumer bende de 256k adsl var..tek dosya da download etsem, bikaç dosya da download etsem toplamı 22k 'yı geçmiyo..zaten üstünü bekleme..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bi de bugün atlantis revolution italian hub'ında italya'da internetin fiyatını konuşuyolardı ve şunu gördüm.. "640kbits 35Euro for 2 month" 640kbits ayda 31000000 biz de adsl'e yeni geçelim daha, 256k 70milyona..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 24 Temmuz 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar