InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Junr_Sx, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: ıste muhabeet noldu bılıomusun polat elamde sharon stone la öpüştümü öpüştü muabbet okadar Ya bu kadar ezik olmayalım lütfen(Lafım sana değil)Çok büyük bir olay mı iki insanın öpüşmesi?Owww öptü abü asdfs diye neden yorum yapılıyor?İnsan o kadın da sonuçta...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya bende zaten buyuk olay demıyorum yanlıs anlamıssın ıste noldu sadece opustu oldu opusmek buyuk olay dıyek yokkı kardesım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Öpmedi ki zaten?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya dokunduru verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iğrench..Ben olsan 500 bin USD ye yapardım ama[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bitti :([signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Süper diziydi bir efsane daha bitti[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet bitti :( ama filmi var ve ondan sonra devamı gelcek gibi gelio bana...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 öeh nsaı gelsın :D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 2 subatta sanırım film[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 perşembelerini iple çekmicem artık :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bitti valla :( film 4 şubatta çıktıı gün gidecem :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 finali indirebilceğimiz biyer varmı=[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 herkes cok begenmis yaw bi banamı bu kadar kolpa geldi bu son bolum gerce son bi senedir bi kolpalık var ama ne bilim cok cocukcaydı sanki kemal sunal filmi izlermis gibi hissettim hani hep kemal sunalı suclarlar bole mahkemeye cıkar en son biri cıkar o sucsuzdur cok ii biridir der hakimde babacan biridir lehine karar verir filan su polatı o tabuta gomeceklerde iste o zaman guzel olacaktı sonra mematiyle abdul intikam alıcaktı falan filan bu haliyle sacma sapan bi sey oldu neyse su son uç sendedir bizi bagladı basına o acıdan dicek bi sey yok uzatmiyim hos vakit gecirdik sahiden bi efsane bitti.acıkcası ilk iki sezonu bi daha izlemek istiyorum sonrasını salla zaten [Bu mesaj karareis tarafından 31 Aralık 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 açıkçası özellikle ilk sezon gerek oyuncuların performansı, gerek çekimlerin kalitesi açısından bu son bölümlerin oldukça altındaydı. abuk subuk tipler, çetelerin sokak savaşlarını görüp gaza gelip bir şey yaptılar diziyi açıkçası. son bölümlerde tabi onlara da çok laf geldi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar