diableman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 slm arkadaşlar ya ben lineage 2 ilk başladığımda human aldım ama sevmedim ve sonra elf almaya karar verdim ve 35 lvl e geldim ve 2.glass görevini yaparken arkadaş bana dediki olm dedi eğer dark elf olsaydın görevi para ile yapabilirdin yani para verip uğraşmadan görev yapabilirsin dedi bende sordum nasıl yapılır bana dediki sadece dark elf yapar nasıl dedim dediki haritada gizli bi mağara varmış orda 35 görevi 500.000 adane 37 görevi 1.000.000 adane 39 görevi 500.000 adane imiş bu doğrumu bana cevap yazın ve sadece dark elf temi oluyor biri bana yardım ederse iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hangi serverda oynuosun[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hmm guzel bi soru ben boyle bisey duymadim,ama bahsedilen para cok da buyuk bi miktar degil ama olabilir belki ,ben bizim cinli arkadaslara sorayim ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain clan :KaRaKaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 legal serverda bole bi olay olmamaktadir arkadaslar bilginize...[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diableman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar hobby de oynuyorum ama anlamadığım bişey var sadece dark elfmi yapıyor yoksa bütün karakterler yapabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hobby serverında her ırk yapar bende orda oynuyorum TH yım toplam 1.6 milyon adena tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar