cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yuh oyuna başlim dedim 3 gün önce oyunu indirdim patchleri yükledim ama 3 gündür bikere bile oyuna ayak basamadım sürekli dc dc bune ya bendemi sorun var yoksa genel bir sorunmu bu[signature][hline]:tebrikz:
einhander Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sende herhangi bir sorun yok server kalabalık.[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 server dolu iken cebelleşenlşere tavsiyem. oyuna girdiğiniz ilk intro bölümünde(gemiler falan) ekranın tam gemiye hızlandığı sırada connect ederseniz kesin sonuc alırsınız. şifrenizi ve idnizi hasır tutun ve ekranın gemiye dalış anını yakalayn ve enterlayn. valla ben sürekli yapıorum kesin sonuç alıyorum. Not: Bu taktiği sayın ArmedaS arkadaşımız önermiştir. tüm gün cebellştiğimi gören armedas dayanamayp "çekil ordan bişi bilmiom" demesi üzerine bu yöntemle bi kerette girmiştir. ben de kahrımdan ölmüşümdür.
Kruh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bune Baatıl inançmı . sana inanıp denedim ama olmadı :P. Bir ara nebula north döneminde bende senin gibi yapıyordum 30 saniye sonra kesin girersiniz diyordum ama nafile :P
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: DifferentOne, 30 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: server dolu iken cebelleşenlşere tavsiyem. oyuna girdiğiniz ilk intro bölümünde(gemiler falan) ekranın tam gemiye hızlandığı sırada connect ederseniz kesin sonuc alırsınız. şifrenizi ve idnizi hasır tutun ve ekranın gemiye dalış anını yakalayn ve enterlayn. valla ben sürekli yapıorum kesin sonuç alıyorum. Not: Bu taktiği sayın ArmedaS arkadaşımız önermiştir. tüm gün cebellştiğimi gören armedas dayanamayp "çekil ordan bişi bilmiom" demesi üzerine bu yöntemle bi kerette girmiştir. ben de kahrımdan ölmüşümdür. gerçektende işe yario :) çok saol
Öne çıkan mesajlar