Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Elveda da Benden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar artık bıkkınlık geldiğinden (patch olayları falan) ve sosyal hayatım kalmadıgından ko yu bıraktım. herkese bana kattıgınız güzel anılar için teşekkür ederim. bu arada ekliyim charımı abime yani burdaki nicki ile Cagr1 ya verdim. charı isteyenler onla irtibata gecebilirler :) herkese ii günler[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Server:Ares
Job:Rogue/Assasian
Clan:---------(60 a kadar yok)
Nation:Human

Mesaj tarihi:
inanınki sizde bi gün bıraktıgınızda oh diceksiniz. çünkü bu oyun yüzünden dısarı cıkamaz derslerime calısamaz olmustum. cumartesi pazar eskiden acaba capitolmu yoksa movıeplexmi derken şimdi sabah 7 demi kalkıp ko oynasam 6 damı die düşünordum. neyse sizde işallah bırakırsınız. herkese ii günler okuıla gitmem lazım :)[signature][hline]Nick:Kicken

Mesaj tarihi:
Ben bırakırsam :S farklı birşey olmas pff ya wow oynarim yada eskisi gibi deli gibi yine AoM[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
Canım o kadar çok WOW oynamak istiyorki arkadaşlarım oynuyo imrenerek seyrediyorum[signature][hline]Nick:Georing
LVL:6x
Clan:TakeDown
Nation: ElmoRaD
RaCe:Warrior
SRVR:ARES
Mesaj tarihi:
Patiyi birakmadan ko yu birakamazsınız :D[signature][hline]Aresde Satilik
+8/15 Rouge Chitin Shell Helmet
Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir.
Teklifleriniz için Burdan yada
Oyunda /pm picallo_tr.
Mesaj tarihi:
valla oyuna girebilsem tekrar dönerim ama böle giderse hiç urasmıcam yapabilmek için sadece ko sunu yaparsanız %100 derse yapar girerim yoksa ... ı ıh :D[signature][hline]Nick:Kicken

Mesaj tarihi:
aRADA çHaR satmaya ÇaLıŞıYo aKlIllI
:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D
:-):-):-)
:D:D:D:D:D:D:D