lupin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslar artık bıkkınlık geldiğinden (patch olayları falan) ve sosyal hayatım kalmadıgından ko yu bıraktım. herkese bana kattıgınız güzel anılar için teşekkür ederim. bu arada ekliyim charımı abime yani burdaki nicki ile Cagr1 ya verdim. charı isteyenler onla irtibata gecebilirler :) herkese ii günler[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Millet dökülüyo yaa[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 inanınki sizde bi gün bıraktıgınızda oh diceksiniz. çünkü bu oyun yüzünden dısarı cıkamaz derslerime calısamaz olmustum. cumartesi pazar eskiden acaba capitolmu yoksa movıeplexmi derken şimdi sabah 7 demi kalkıp ko oynasam 6 damı die düşünordum. neyse sizde işallah bırakırsınız. herkese ii günler okuıla gitmem lazım :)[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben bırakırsam :S farklı birşey olmas pff ya wow oynarim yada eskisi gibi deli gibi yine AoM[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Canım o kadar çok WOW oynamak istiyorki arkadaşlarım oynuyo imrenerek seyrediyorum[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Clan:TakeDown Nation: ElmoRaD RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ugurlar ola[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gidene bye bye gelene hi hi :D[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Patiyi birakmadan ko yu birakamazsınız :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 selling 61 mage ermac_tr and +8 items Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 En iyisi Bu :)[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla oyuna girebilsem tekrar dönerim ama böle giderse hiç urasmıcam yapabilmek için sadece ko sunu yaparsanız %100 derse yapar girerim yoksa ... ı ıh :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_sfenks_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ne tesaduf arkadasım bana da bıkkınlık geldı. artık nıyt yada kınayt dıe bısı duymek ıstemıom. oyunun cıwkı cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: ermac_tr, 30 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki: selling 61 mage ermac_tr and +8 items lol bu nerden çıktı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 adam bu kalabalığın arasında char pazarlamayı düşünüyo çılgın türk işte :D[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ehuehue[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aRADA çHaR satmaya ÇaLıŞıYo aKlIllI :D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D :-):-):-) :D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad [Bu mesaj Penguen tarafından 31 Aralık 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lvl 1 char seeling pm me plss:) server şemdinli boss lar genellikle k.ırakta[signature][hline]LVL 4x SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN roguem şifre magduru ahh ahh gıttı ıtemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar