kargamel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Beyler ben premium almak istiyorum ama hangisini alcağıma karar vermedim.Avantaj ve dezavantajlarını yazarmısınız.Birde fiyatlarınıda yazarsanız iii olur.Sizce hangisin almalıyım?Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 alma :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Alma lütfen..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bence alma pişman olursun,Verdiğin paraya yazık. Fiyatları Oyun içerisindeyken "P" tuşuna basarak görebilirsin zaten oradan alıyorsun :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Neden almıyım ki ?Exper çoğalsın diye alıyom bide cash olayı var tabi trinada.Siz olsanız hangisini alırsınız?Avantaj ve dezavantajlar neler biri açıklasın lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben bronze alıp k.cash alacam 3 tane. sende ole yap bence olede ex cogalıo hemde mani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar