Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 beyler bana göre bu snow man lar diezde piyasaya çok pis bi darbe vurdu . rogue chitin diez de önceden 40 30m arası dı snow man lar çıktığından beri 5m almayanı dövüolar . sizce bu snow man lar yüzünden mi diez de piyasa bole çöktü ? sizde bana katılıyormusunuz ? arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 areste rogue chitin 2m xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Her server böle...[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olympia da da aynı şekilde oldu.eskiden cok nadir chitin olurdu millette.chitin li adam görünce way canına derdik.şimdi chtiin siz görünce gariban diyoz.rogue chitin ler 1.5 gidio.prest ler 300 k crimsonlar 300 k lol :)[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 nedeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bekleyin bi piyasa durulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim izlenimime göre fiyatlar zaten düşüş halindeydi,birde yılbaşı festavili olunca fiyatlar taban oldu.hal böle olunca banka şöyle; [spo1=tık][/spo] [spo2=tık][/spo] eninde sonunda fiyatlar yükselecek :D[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar