tool Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 açın çabuk... bitmişte olabilir ama....[hline]This body.This body holding me.Be my reminder here that I am not alone in This body,this body holding me, feeling eternal All this pain is an illusion.Alive, I... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tool Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yeni londra turnesinden gösteriyor.galiba devam edecek şu anda reklam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 darwin'in teorisine tamamen inanıyorum artık.[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bitti yerindeyken sorayım bu simpsons reklamının arkaplanında çalan müzik ne[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yarin reading festivali(UK) var, gidiyorum, sabah 5.30 da kalkip 7.30 otobusene binecam. 1.5 saat surecek yolculuk, 9 gibi orda olucam 11 de kapilar aciliyo. butun gun gruplar olucak. butun gun surecek ancak metallica aksama cikacak diyorlar, onlar gelene kadar butun denyo gruplari gorucez good şarlot, sum 41 system of a down falan. metallicada denyolasti ama ilk goz agrimiz diye geberecez sonunuda gormek icin. sanirim pazartesi festivalden sonra halen hayatta isem buraya rapor veririm konuyla ilgili. Reading Festival[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sen zaten metallica konserine gitmemiş miydin ?[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar