Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 msn [spo1=bu][email protected] [/spo]satmayı düşünenler olursa, char için değil direk hesap arıyorum 0 dan oynucam yani [Bu mesaj Ory tarafından 30 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=167559[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o arkadaşa msg attım zaten hani başka olursa teklifleri değerlendiricem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 up ya yokmu , bikaç hafta önce alan yokmuş şimdi de satan yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 satabilcek birini biliyorum, ama emin diilim. öğrenip sana dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tamam sen öğren gerçi ben biraz vazgeçiyorum ama satarsa bakarım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben gw mi satıyorum bana buradan pm ile ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar