bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tüm bow çeşitleri ytl ile alınır izmir ilinde oturanlar benimle karşılıklı olarak internet cafe de satış yapabilir. Lütfen msn imi kaydedip ulaşın msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tamam[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Pazar alanına GO GO boyle seyler ıcın baslık acmayın kac kere yazıldı kac kere uyarı geldı ama hala aynı :S[signature][hline]::Manowar:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 söğüt ağacından yapılmıs çok güzel yay var aga istermisin yorgan ipliği taktım bide çok ii pk yapılır[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 asdaasdafasdfadfsdf abi bu bow un garantisi warmı :D[signature][hline]::Manowar:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olmasmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 susun be satacak olan varsa satar size ne banlanırsam da yetkili beni banlar siz karışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pazar alanı war görmüyomusunuz yheter yaw[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw bi şey satmıcaksanız konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o zaman herkes 10000 tane topic açsın.alan yetkilisi greksiz bulursa siler desin.olurmu sence ?[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw bak o alanda sadece çar satıyolar orası pazar alanı değil ki ben onun için bu sayfayı açtım o zaman yetkili çar satışını yasaklasın ben de oraya gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Pazar alanı deilmi ustunde ne yazıyo ayrıca gir bi bak hem char hem ıtem alım satımı var orda pfff gir bi dolaş[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) [Bu mesaj Kimlend tarafından 31 Aralık 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 orası pazar alanı. Ve sadece çar satanlar yok. Item satanlar da var oraya yaz. Buradaki mesajın silinir ama ordaki silinmez..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gel ben satıyom pm at konusalım[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tamam abiler silinsin bu bölüm ben bi daha açmam böyle bi başlık zaten cevap veren ilgilenen de yok kimse bana bow için mesaj yazmadı alan yetkilisi lütfen başlığı sillllllllll!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kenjuro msn imi ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şort bov onmil aga? alcanmı?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar