FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bittorrentta downloadlar cikmaya basladi.. Turkiyeye daha gelmemis gittim sordum. http://www.suprnova.org/[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 betasını bulabilirsin kopyacılarda her nekadar ben bulamamış olsamda[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Betasi oldugunu sanmiyorum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 oyunun çıkmasına 6-7 hafta olması lazım ortamdaki betada bisürü eksik var zaten renderlanması unutulmuş duvarlar falan[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: FiXxXeR, 22 August 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Betasi oldugunu sanmiyorum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. beta jedi var bende su an echo base i bulamadım girisi kapıdayım antartikada ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 muhohahaha starwars ta antartika ne arasın abi[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Infernal_Reborn, 22 August 2003 18:24 tarihinde demiş ki: muhohahaha starwars ta antartika ne arasın abi[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... ne biliim kar kaplı aklıma ilk ora geldi :D[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 echo base varsa hoth tur...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hoth ta başlıyorsun. yolda fener gibi şeyler dikmişler onların izinden git. yada karşına çıkan imperialları öldür. daha sora karşında AT-ST çıkıyor onu yoketmeye kasma çünkü yokedilmiyor :) onun arkasında bir duvar var ordan force jump yapacaksın sana ateş etmeden. force speed & protection iyi işe yarıyor. ordaki 1-2 storm trooper ı öldürünce giriş karşında olacak zaten..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 giriş kapısındayım o AT-ST yi lighting ile öldürdüm ben.Giriş kapısına gleince "buraya nasıl girecem" diyor.Girişini bulamadım...fenerleri filan gectim yoksa[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 HOst ayı lıghtınıngle at-st mı oldurulurmus , hos bende at-st den gıderken yoldakı kara batmıs aracın uzerındekı sabıt lazer bataryasını fark etmedegımde oyle yapmıstım. Icerıye kapıdan gırmıyosun unutmakı artık sen bı cedaysın atla zıpla yukardan dal[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: SolidSnake, 22 August 2003 23:11 tarihinde demiş ki: giriş kapısındayım o AT-ST yi lighting ile öldürdüm ben.Giriş kapısına gleince "buraya nasıl girecem" diyor.Girişini bulamadım...fenerleri filan gectim yoksa[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Orayı dolaş biyerde senin adamın neden bu yeri bu kadar koruyolar gibi bişey dio (piece of junk falan filan unuttum) orada mavi güç alanı var geçemiyosun güç alanının yanındaki ışık saçan aleti patlatınca o güç alanı kalkıyo sende yeraltındsan echo base e gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar