zgrw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Frank Lloyd Wright[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 demı moor cıktı bende sıteye bastım kufuru :P[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları fistanfmhttp://fistan.hamsite.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 HERHALİMLE =) %100 sheref %70 Mel Gibson %69 Gerard Dapardieu %69 Kevin Costner %65 Pierce Brosnan %63 Alessandro Del Piero %63 Giorgio Moroder %63 Mika Hakinen %63 Ian Thorpe %62 Al Capone %62 Russel Crowe Kızlar Msn Adresim görünen mail adresim ile aynı, ama türkiyede değilim şansınıza küsünnnn =) [15 ocağa kadar istanbuldayım, tek gecelik modeli yapılır :p][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 böle bir oyun yaratılabilir. ben şu kişilere şu kadar % oranla benziyorum hadi benim resmimi çiz oyunu :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abimin resmini koydum usame bin ladin'e benzetti. O_o[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sharon stone ve buster keaton ' a benzetıldım . keske kız olsaymısım ya :)[signature][hline]MZ : Cock Football Club [ CFC ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Krusty, 29 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: abimin resmini koydum usame bin ladin'e benzetti. O_o ahahah Usa duymasın O_o[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ahaha iki bölümdede aynı topicin 100 mesajları geçmeside ayrı bi güzellik olmuş :P http://forum.paticik.com/view.php?id=161155[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ted bundy'ye benziomşm AHAhahaAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haydi 2 topic i birleştirelim voltran yapalım. (gerçi 3 topic e ihtiyacımız daha var) sonra paticiği işgal ederiz. (bayat esprimi ne?)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %72 Dave Mustaine :) %61 Micheal Ballack :) %61 Gary Cooper :P mauhaua komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi resmimi Sharon Stone'a benzetti diğerini David Beckham'a... hah... çıldırmış olmalı.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 katherine hepburn, grace kelly tamam da bide jack nicholson ve gary oldman'a benzetildim,bu nası bi çelişki eheh:D erkek olsam tamam dicem de:D[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yüzümü en net gösteren fotoğrafımı koydum paul mccartney dedi ya beatles olduk eee rock ve metal dinleyen adam benzemeli biraz da :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Helcaraxe, 29 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: %72 Dave Mustaine :) %61 Micheal Ballack :) %61 Gary Cooper :P mauhaua komedi slms tanisabilir miyiz ;)[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ata Demirer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Jimmy Page =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sam'i oynayan eleman George Clooney H.P. Lovecraft (o_O, korkuyorum) Resim patates + uzun sacli gerci.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar