Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yaa birden fasla icq acmanın yolunu biliormusunz biliosanaız bana solersenis sewinirim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 registry den bi ayarı vardı bulabilirsem yazarım[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 oke saol isallah bulursun yaa cokh lasım acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 www.google.com Araştırmacı Gençlik[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Başlat/Çalıştır(start/run) "regedit" yazıp (tırnaklar yok) Registry i acın ve.. |HKEY_CURRENT_USER |-SOFTWARE |--Mirabilis |---ICQ |---- DefaultPrefs alt anahtarına gidin. Sağ tıklayın Yeni --> Dize ye basın. "MultiInstance" giriniz(tırnaklar yok) bu değeri oluşturdukdan sonra üzerine çift tıklayın ve alana "Yes" yazın (tırnaklar yok) [Bu mesaj Bıshop tarafından 22 August 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yaa bu alt anahtarı ne oluo acaba bi solersen sewinirim yaa ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 windowstaki klasör görünümü registry de klasör=anahtar yani[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bilgisayarın ii diilse kasar biraz..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist O kadar zalagim ki cıkıs yapmadan kalktim onlden allahtan Maxi farketmiş . Aptal maxi ben cıkıs yapmıorum o makineden zaten kafede bitek ben takılıom paticige ve o makineye ben oturuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi walla bilg bnce gayet ii yane ama yapamadım ki hala ya uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar