Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu oyun paralımı ve nasıl üye olunuyo bana yardımcı olabilirmisiniz ...[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şu anda beta test aşamasında.ileride oyun tamamlanınca (tamamlanırsa) paralı olacak. www.darkandlight.com adresinden üye olabilirsin ancak beta tester alımı bittiği için giremezsin.[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oyun nisanda release olacak, şu an beta ile tam sürüm arasında bir event yapılıyor Settlers of Ganareth adında. Fakat bu event için üyelik alınamıyor şu an (10000 üyelik dağıtıldı).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hmm anladım saolun elinizde benim oyunu görebileceyim ve ona göre kendimi ayarlayabileceyim 1 acc varmı ? uzun süredir online oyun oynamıyorum daoc u bırakalı[signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar