Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 https://www.knightonlineworld.com/account/create.php Yukarıdaki adreste bulunan kayıt formunu yarım saat boyunca eksiz doldurmama rağmen sürekli Account creation failed. This account name already exists, please choose another. bu hatayı veriyor. Defalarca kullanıcı adını değiştirmeme rağmen hiçbirini kabul etmedi. Bunun bi çözüm yolu yokmu? Şimdiden tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sectigin acc daha önce kaydedilmiş. asfasgasd gibi bişi yap kesin kaydolursun[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ıd ni sayı ile yap o zaman oluo arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne yaptıysam olmadı. neyse salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 persky123456789 Bu acc'u alan kişiyi tebrik etmek istiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bilseydim almazdım bak sen seçmişsin:D[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 acc alımı yok galiba ama öyle yazmak yerine hangi acc'u alırsan al kabul etmiolar. Daha baştan faso bu oyun oynamaya kalksak neler görcez allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bune ya deliricem ama ha ne yaptıysam acc alınmıyor yokmu bunun bi çaresi sölesin biri.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 peki arkadaşlar acc aldıktan sonra mailinize gelen adrse girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyosunuz ama acc alırken şifreyi yazmaya yer yokki... Nası alcaz acc yi?[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yardım etsin biri ya. nası alınıo acc hangi kullanıcı adını yazsam kabul etmio.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sitede sorun war demekki. Daha sonra dene olur. Arkadas öyle yaptı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar