Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yaptıysam acc alamıyorum!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.knightonlineworld.com/account/create.php

Yukarıdaki adreste bulunan kayıt formunu yarım saat boyunca eksiz doldurmama rağmen sürekli Account creation failed. This account name already exists, please choose another. bu hatayı veriyor. Defalarca kullanıcı adını değiştirmeme rağmen hiçbirini kabul etmedi. Bunun bi çözüm yolu yokmu? Şimdiden tnx.
Mesaj tarihi:
sectigin acc daha önce kaydedilmiş. asfasgasd gibi bişi yap kesin kaydolursun[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum.
Server Ares Name Freisan
Lvl 62 %15 rogue
Mesaj tarihi:
acc alımı yok galiba ama öyle yazmak yerine hangi acc'u alırsan al kabul etmiolar. Daha baştan faso bu oyun oynamaya kalksak neler görcez allah bilir.
Mesaj tarihi:
Bune ya deliricem ama ha ne yaptıysam acc alınmıyor yokmu bunun bi çaresi sölesin biri.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
Mesaj tarihi:
peki arkadaşlar acc aldıktan sonra mailinize gelen adrse girip kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyosunuz ama acc alırken şifreyi yazmaya yer yokki... Nası alcaz acc yi?[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor!

Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Mesaj tarihi:
Yardım etsin biri ya. nası alınıo acc hangi kullanıcı adını yazsam kabul etmio.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
  • Yeni Oluştur...