Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkadaslar Lise 3ler icin guzel bi gezi hazirlamam gerekiyor. - 3 gun 2 gece bir yerde.. - 3 gun 2 gece bir yerde yani Subat ayinda 2 ayri gezi yapilacak. 1 tanesine Isparta Davraz'i koydum.Digerinede hangi yeri koyayim. 2.sini termal turizm ya da kulturel birsey olsun diye dusunuyorum.. Tesekkurler simdidenn...[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İstanbul-Akmerkeze götür.Sabancı üni de ii olur[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 walla sana soyleyımmı eylene uzerıne yaplan bı gezıyse full eylenceye ver mılletı yoksa cırtlar ama normal bı gezıyse arkadasın dedıgı gıbı ıstanbul olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Çıkışın hangi şehirden olduğunu da söyle de yol süresi ve maliyet hesabını yapabilelim az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaw o otobüslerde dönen geyiklerin,yapılan manyaklıkların haddi hesabı yok..Ahhhh good old days...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tabiki uludag.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 baq uludagda kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Çok tutar o breh..Her yıl gidiyoruz[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kac senedir bursadaim uludaga adam gibi gitmisligim yok.nasilsa hep tepemizde diye uaha[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben de bursadayım lol ama üni olayına kıprıstayım bre![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 davraza daha önce gittin mi? ben gittim bissürü.. beğenmedim ne yalan sööliyim. git uludağa hayatını yaşa[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çeşitli turlar var o turlara danışabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence en iisi çanakkale kültürümüzün en güzel anlatılacak yeri[signature][hline]msn'siz hayat tütünsüz sigaraya benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Simdi 1. geziyi zaten eglence maksatli yapiyorum Isparta-Davraz kayak turizmi.. Zaten sadece turizm meslek lisesini goturecegim 35-40 kisi daha sonra ise Subat ayinin sonundada Kulturel ya da Termal turizm yapmayi dusunuyorum 3 gun 2 gece.. O yuzden iste arkadaslar..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Uludag uzak oldugu icinde pek istemiyorum ayrica fiyatlarida 100 ile 160 milyon arasi istiyorum..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar