InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Son zamanlarda her gece en az 5 tane rüya gördüğümden böyle bi topic açmak istedim.Yani herkes gece gördüğü rüyaları,unutamadıklarını,görülen rüyaların tabirlerini etc yazabilir.. Community Sharing! HURRAY[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İlk rüyayı ben yaziim bari.. Benim bi kız arkadaş vardı geçen sene dersanede yanında oturuyodum.Muhabbet iyi fln ama sadece arkadaşız yani.Ben de bişi hissetmiyorum ama 1 hafta boyunca her gece aynı(ya da benzer)rüyaları görmeye başlamıştım. Rüya yağmurlu bi günde telefon kulübesinin içinde başlıyor.Hava kapalı ve karşımda bi tane daha tel.kulubesi var.Arkamı dönünce onu görüyorum ama çok garip bakıyor.Neyse benim görüşme kesiliyo çıkiim bari meraba diyim kıza amaçlı yanına gidiyorum.Döner tekme atıyor bana yere düşüyorum.Yerde de biraz tartakladıktan sonra onu bi güç toza çeviriyo.Gelen de ona benzeyen biri(aynısı).O da bana şevkatle yaklaşiyo,yüzümü okşuyo,öpüyo etc.Sonra gözü dönüp kafama sıkıyo...BrRrr[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ruya gormem..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gothic misin?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 rüyayı görüyorum ama hiç htrlamıorum :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Her zaman hayalimde vardır Final Fantasy'deki gibi rüya kaydeden bi cihaz olsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @Sephrioth güzel olur :D Bende gördüklerimş pek hatıarlamam veya hatıarlsam da akşama kadar gider zaten aklımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar