ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya buraya ne yazacamı bilmiyom siz ne yapıyosunuz nalamadım ben (Secret Question) altında neyi sorduğunu yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ora neresi[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bişi anladıysam lvl düşeyim:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gizli sorudan bahsedio. oraya fovori takım yok favori film zart zurt bişeler soruyo cevap vercen. şifreni unuttugunda sana o soruyu soracak.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 228k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : Intruder Lvl : 20 Class : Heuksal Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 forget pasportan girdim ID ve eamil adresini yazdım ondan sonra (Secret Question) bu geldi buraya ne yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 siteye üye olurken verdiğin gizli soru cevabını yazacaksın bilmiyorsan işin zor kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 orda secenekler var. your favorite bilmem ne gibi. Yada mother's maiden name ( kızlık soyadı heralde :D) sonra altına cevabını yaz:D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 228k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : Intruder Lvl : 20 Class : Heuksal Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 salladım bişiler yine değişmiyo ama başkalarında Secret Question bunun hemen altında sorusu var bende yok neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 orda nerde var öyle bi soru ? bende yok ve ben charı açtımda gizli anahtar filan yoktu yani Secret Question bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Secret Question: If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support. *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** iş yazan bu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar