ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya buraya ne yazacamı bilmiyom siz ne yapıyosunuz nalamadım ben (Secret Question) altında neyi sorduğunu yazmıyo
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ora neresi[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bişi anladıysam lvl düşeyim:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gizli sorudan bahsedio. oraya fovori takım yok favori film zart zurt bişeler soruyo cevap vercen. şifreni unuttugunda sana o soruyu soracak.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 228k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : Intruder Lvl : 20 Class : Heuksal Server : Troy
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 forget pasportan girdim ID ve eamil adresini yazdım ondan sonra (Secret Question) bu geldi buraya ne yazacam
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 siteye üye olurken verdiğin gizli soru cevabını yazacaksın bilmiyorsan işin zor kardeş
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 orda secenekler var. your favorite bilmem ne gibi. Yada mother's maiden name ( kızlık soyadı heralde :D) sonra altına cevabını yaz:D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 228k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : Intruder Lvl : 20 Class : Heuksal Server : Troy
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 salladım bişiler yine değişmiyo ama başkalarında Secret Question bunun hemen altında sorusu var bende yok neden?
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 orda nerde var öyle bi soru ? bende yok ve ben charı açtımda gizli anahtar filan yoktu yani Secret Question bu
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Secret Question: If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support. *** BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** iş yazan bu orda
Öne çıkan mesajlar