bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya ben şimdi priest kasıyorum bp olacak inşallah ilerde kendisi ama sormak istedigim bişi var lütfen saçmalamayın bilmiyosanız susun:D 1. str 255 olduktan sona int yerine hp ye versem iyi olurmu yoksa saçma mı olur 2.combo warriorlardaki gibi s-r-skill mi 3.item olarak neler gerekir(fazla abartmadan öle roc+3 falan demeyin duper deilim dm den ne çıkarsa xD ) aklıma şimdilik bunlar geldi ben başka geldikçe sorarım:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yılın hit topici xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zuhauhauhahuasdufasdfjkaslşdjfşsadfasd ya süper ya süper yaaaaaaaaaaaaaaaaa hey gidi işte bak nereden nereye... eskiden neymişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 imzaya bak sen asıl :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 fındık fıstık :) avrat priest heralde eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 olum işte böyle nooblarken şimdi kral oldular asdasd xDxDxD görünce msnden 10 sayfa yazı yazar şimdi :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 oha 30 aralık 2005 xD tarih mageyi bırakıp lvl 47 priestla oyuna döndügüm zamanlar olsa gerek :D ondan önce de warrior vardı ama çok pis akıodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar