Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Thalion, 28 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Hı hıı... muahahahaha arda ölecem abii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 melapa dedim ya :( bi daha diyim melapa :)[signature][hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Asil bende tukuruyorum sunu yapiyorum bunu yapiorum falan deseydi iste o zaman efsane topic olurdu :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bi kasıt yok :) Yarın Görüşürüz...[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Teddy, 28 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Asil bende tukuruyorum sunu yapiyorum bunu yapiorum falan deseydi iste o zaman efsane topic olurdu :) Demekki yapmamışım¿[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 way be yuh aykan sende ne bahtsız adamsın ya :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya thalion yarın sabah olanları yas abı nasıl olduunu kahveyı getırırken kı halını yusunu yas abı yas mutlaka ahhh aykann ahh abıı patıcıe gırdıkce okıcm bunları depresyondakılere ılac gıbı geldın walla patıcık senı artık hıc unutmıcak abı[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi benim halime gülüosun kendin benden betersin ![signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hahahahaha gercek mi bu? olaya bak süper.Gecmis olsun Aykan. Isvicrede, 5 hafta boyunca staj yapmistim ben de Engelliler Evinde. Durmadan mutfak temizlettiriyorlardi. ben de sonunda dayanamadim ve son günümde , sefimin karsisinda en sevdigi porselenlerini kirdim (ehm) . nasil oldu.. hmmm ''Ayyyyyyyy cok özür dilerimmmm , cok sakarim iste istemeyerek oldu yaa:(((((('' moduna gecmistim hemen.tabii ki icimden sinsi sinsi gülüyordum ve acaip rahatlamistim eheh . cok sinirlenmistim ellerim artik sisiyordu bulasik yikamaktan (oh abartiyim biraz)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim [Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şu wowda annesine yakalanın linki varmı :D[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Efsane topic :D Arda bey?? hıı hı puahahaha[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aykancım oglum benım beter olcak bı halım yok cnm ben yakalanmadım oyusden beterlık bı halım yok ama senın o arda bey? ardanında hı hıı lafını hıc unutmıcm puhahaha[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi açmasaydın böle bi topic bende içimi dökmezdim ama yaptığın iş deil. Herçi abarttığınız kadarda bişe olmadı ama genede :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi ama bi oku olayı yabancı gözüyle ya çok güldüm ya yanaklarım ağırdı millet bana bakıyo napıyo diye :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ee nerden bılebılırdım aykancım ama olsun be unutulmazlardan oldun be yawrum nese bende okurken stajdaydım yarıldım burdakıler soruo noldu dıe ben nerdeyse yere yatıodum gulmekten kı hala guluorum tekrar tekra okuyup puahaha[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aykan olum resmen darkinin oyununa geldin haa ama genede geçmiş olsun abi bu topic efsane olmassa bende black deilim yani darki varya adamımsın hatta idolümsün kısım nerden aklına geldi böle bi topic açmak ve aykanı yakalatmak puhahaha abi o ne yaaa bide staj dosyanı alıp odama gelirmisin demiş yaaaa allahım bu topic favorilerimde ilk sırada heheheheh[signature][hline]ölüm sıcak karşılıyor beni!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 blac devilim ne demek bırden bole aklıma gelıwerdı yasmak bı yasım dedım nerden bılım abı bukadar malseme cıkıp efsane olucaa ama daha yasıcak okadar cok şeyim warkı aklıma geldıkce yascam bakalım daha baska aykanlar cıkıcakmı yasdıklarıma=)))[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi burda aykanlar bitmes hehe bizede eğlence çıkar abi manyak eğlendirdin beni aykan paticiin en patisi sen oldun hayırlı ossun[signature][hline]ölüm sıcak karşılıyor beni!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 /edit baya bi yanlış anlamısım özür .) [Bu mesaj Fin tarafından 28 Aralık 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zuhauha sabotaja bak[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fin abi muabbeti okumadınmı gözden kaçırdıın bişeler olmuş snin abi bi oku istersende geyiği kaçırma derim ben[signature][hline]ölüm sıcak karşılıyor beni!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 AHAHAHHA IPTALIM yerdeyim super ya mom owned kidden bile mukemmel :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @blackdevil okudum teşekkur ederim,baya bi yanlış anlamısım yahu .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mom owned kidden( by Gangren) edit: topic mi gösterimden kalkmıs bende mi sorun var? [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 28 Aralık 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 off hakakten morali bozuk olanlara çok iyi geldi bu topic son 2 haftadır hiç gulmuyordum çok iyi oldu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar