Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

said:
Teddy, 28 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
Asil bende tukuruyorum sunu yapiyorum bunu yapiorum falan deseydi iste o zaman efsane topic olurdu :)

Demekki yapmamışım¿[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

ya thalion yarın sabah olanları yas abı nasıl olduunu kahveyı getırırken kı halını yusunu yas abı yas mutlaka ahhh aykann ahh abıı patıcıe gırdıkce okıcm bunları
depresyondakılere ılac gıbı geldın walla
patıcık senı artık hıc unutmıcak abı[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahaha gercek mi bu? olaya bak süper.Gecmis olsun Aykan.

Isvicrede, 5 hafta boyunca staj yapmistim ben de Engelliler Evinde.
Durmadan mutfak temizlettiriyorlardi. ben de sonunda dayanamadim ve son günümde , sefimin karsisinda en sevdigi porselenlerini kirdim (ehm) .
nasil oldu.. hmmm
''Ayyyyyyyy cok özür dilerimmmm , cok sakarim iste istemeyerek oldu yaa:(((((('' moduna gecmistim hemen.tabii ki icimden sinsi sinsi gülüyordum ve acaip rahatlamistim eheh .
cok sinirlenmistim ellerim artik sisiyordu bulasik yikamaktan (oh abartiyim biraz)[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi açmasaydın böle bi topic bende içimi dökmezdim ama yaptığın iş deil. Herçi abarttığınız kadarda bişe olmadı ama genede :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

ee nerden bılebılırdım aykancım ama olsun be unutulmazlardan oldun be yawrum nese bende okurken stajdaydım yarıldım burdakıler soruo noldu dıe ben nerdeyse yere yatıodum gulmekten kı hala guluorum tekrar tekra okuyup puahaha[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

aykan olum resmen darkinin oyununa geldin haa ama genede geçmiş olsun abi bu topic efsane olmassa bende black deilim yani darki varya adamımsın hatta idolümsün kısım nerden aklına geldi böle bi topic açmak ve aykanı yakalatmak puhahaha abi o ne yaaa bide staj dosyanı alıp odama gelirmisin demiş yaaaa allahım bu topic favorilerimde ilk sırada heheheheh[signature][hline]ölüm sıcak karşılıyor beni!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

blac devilim ne demek bırden bole aklıma gelıwerdı yasmak bı yasım dedım nerden bılım abı bukadar malseme cıkıp efsane olucaa ama daha yasıcak okadar cok şeyim warkı aklıma geldıkce yascam bakalım daha baska aykanlar cıkıcakmı yasdıklarıma=)))[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...