boo_rock Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar oyunu oynamaya başladim ilk girişte bi şehre atiyor bizi ordayim!! lv 3 üm ve 4 için gidiyorum şimdi yardıma ihtiyacım olan konular 1)Ben eskiden SWG-farstar derverindeydim ayrıca Corbantisde HUN lardan olan capy(abuz) kuzenim olur....lütfen bir türk guildi gw de varsa söyleyin 2)armor olayı kafami karıştırdı açıklık getirebilirmsiniz? ve bu attributlerin dapıtımını nasıl tavsiye edersiniz?(professionlarım Necrom/Monk ) teşekkürler ve iyi seneler
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 selam dostum :) GWdeki HUNların yeni lideri benim seni guilde alacam bana oyun içinde mesaj at.Abuz benim kardeşimdir. Volkan Lionheart veya Elder Flare veya İronic Darksun[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu arada oyun içi tam ismini bana verirsen hemen birine invite ettiririm seni..[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
boo_rock Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Saol kardeş:) oyundaki adım Nimak The Dark skillerim Nr/M. 5 :)) bekliyom:))
Öne çıkan mesajlar