Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ewet arkadaşlar bu konularda ben nası oyunu indirebilirim ben nasıL partchleri indirebilirim gibi topicler açılmaya başladı bende vatana ve millete hayırlı bi topic açayım dedim ve bu topici açtım şimdi size patch nasıl indirilir oyun nasıl indirilir bazı bilgiler vericem.... Oyun patchlerini indirebilmek için ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Knighty'i indirebilmek için burası Makro,dupe,kosp nasıl yapılır diyorsan buraya tıkla [signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer [Bu mesaj Noth1ng tarafından 09 Aralık 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Noth1ng tarafından 09 Aralık 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Noth1ng, 09 Aralık 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Ewet arkadaşlar bu konularda ben nası oyunu indirebilirim ben nasıL partchleri indirebilirim gibi topicler açılmaya başladı bende vatana ve millete hayırlı bi topic açayım dedim ve bu topici açtım şimdi size patch nasıl indirilir oyun nasıl indirilir bazı bilgiler vericem.... Oyun patchlerini indirebilmek için ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Knighty'i indirebilmek için burası Makro,dupe,kosp nasıl yapılır diyorsan ise buraya tıkla yuh ya adamlar burda macroculara resmen .... ediyorlar sen kalkmış adres veriyorsun helal olsun valla[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Adresi tıkla bakalım ne olucak..[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TyraNNo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Air_Wolf, 09 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: Noth1ng, 09 Aralık 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Ewet arkadaşlar bu konularda ben nası oyunu indirebilirim ben nasıL partchleri indirebilirim gibi topicler açılmaya başladı bende vatana ve millete hayırlı bi topic açayım dedim ve bu topici açtım şimdi size patch nasıl indirilir oyun nasıl indirilir bazı bilgiler vericem.... Oyun patchlerini indirebilmek için ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Knighty'i indirebilmek için burası Makro,dupe,kosp nasıl yapılır diyorsan ise buraya tıkla yuh ya adamlar burda macroculara resmen .... ediyorlar sen kalkmış adres veriyorsun helal olsun valla LoL[signature][hline]Server: Cypher Nick: OutLaw lvl :61 Char:Shadow Vain Np : 5x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Noth1ng, 09 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Adresi tıkla bakalım ne olucak.. merak ettim bakayım ne olacak[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bak bakalım...:-)[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ufffff yeniden girmek zorunda bıraktın beni neyse hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 telafuzlarına bayıldım.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Mike, 09 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki: telafuzlarına bayıldım. ii yapmışın gibigibime geldi[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ne biçim adamlarsınız li,nkin üstüne geldiinde başlatın üstünde nereye girdii görülür onun üstüne geldiinde log out yazısını görmen lazım.herşeye ordan bak[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Castle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: erayyirik, 09 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: ya ne biçim adamlarsınız li,nkin üstüne geldiinde başlatın üstünde nereye girdii görülür onun üstüne geldiinde log out yazısını görmen lazım.herşeye ordan bak dikkatli gördüm seni[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 up[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1 aylık konuyu niye uplarsınki:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar