Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 offf hakan o gol kacarmı be kotu oynadık ama yenebilirdik[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bursaya bravo valla güzel oynadılar aslında iki tarafta galibiyet için oynadı güzel maç oldu ama G.Saray sonlara doğru saçmaladı defanstan alınan her top hakan'a uzun pas olarak oynandı onların da %90'ı bursa kalecisine gitti.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gs sukretsın aldıgı 1 puana, bu arada bır hakem bu kadarmı bır takımın yanında olur,herkes ızlesın ve yorumlasın. faullerde gs tarafını tutmaktan baska bır ıse yaramadı hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 2 puan uçtu gitti.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Hasan'ın uçan kafa güzeldi...hoşuma gitti o vuruş...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Pennywise, 23 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki: gs sukretsın aldıgı 1 puana, bu arada bır hakem bu kadarmı bır takımın yanında olur,herkes ızlesın ve yorumlasın. faullerde gs tarafını tutmaktan baska bır ıse yaramadı hakem. cinsmisin?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Solonor, 23 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki: 2 puan uçtu gitti.[hline]WtF!?!?! 2 puan evet bursanın ucup gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: DynamicK, 23 August 2003 21:24 tarihinde demiş ki: said: Pennywise, 23 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki: gs sukretsın aldıgı 1 puana, bu arada bır hakem bu kadarmı bır takımın yanında olur,herkes ızlesın ve yorumlasın. faullerde gs tarafını tutmaktan baska bır ıse yaramadı hakem. cinsmisin?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link yahu bıraz objektıf olun be macı ızleyınce hak verıceksınız bana, bu arada bır kerede sevıyelı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ehehe bişi sölicem ama kızmayın :P beşiktaşın slaviadan son dk da yediği gole ofsayt değil diyenler bursanın ofsayt golü hakkında ne düşünüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Tek kelımeyle sanslarına bı puan aldıl bursa o kdr gol kacarmı :([hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oha sadece oha ne adamsınız ya adamların attıgı ilk gol bariz ofsayt bide hakeme hala sizi tutuo diosunuz her şeye bi bk buluosunuz hakkaten hasselbaink e bile bişiler solediniz nedir bu cekememezlik[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 penny kendi takımına bak biraz pls bırak artık gs hakıında konusmayı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ıstedıgım takım hakkında yorum yaparım, ben sevıyesızlesmıyorum, ızledım macı faul kararlarında hakem 6s nın yanındaydı,ızleyın gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 slavia'nın golü hatırlamıyorum ama böyleyse ofsayttır.top kaleciden dönünce ilerde eleman varsa ofsayt oluyor.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ben de izledim pennywise öyle birşey dikkatimi çekmedi... farkındaysan konuyu açarsan ikisi de benim takımım hangisi yenerse yensin diyordum...benden daha tarafsız bakabilecek biri olduğunu sanmıyorum.. sadece gs'nin faul atışında topu gs'li oyunculara topuğu ile bırakmaya çalışıp beceremeyen ve topu alakasız yere gönderen bursa'lı oyuncunun sarı kart görmesi ağır bir karardı... ama lig başladığından beri öyle şeylere çok dikkat ediyor hakemler... ama bunda kötü niyet yoktu.top yanlışlıkla topuğunun yanına çarptı.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 iyide.. ahahah.. bursa puanı kaçırdı son dakikalarda paniklediler.. ne gol kaçırdınız ya bırakın.. bursanın kaçırdıklarına bakın.. ikinci sayılmayan gol ofsayttı tamam ama ilk gol alakasızdı tamamiyle.. ne ofsaytı be öle ofsaytmı olur.. fresianu da muhteşem çaktı derken sabri aynı güzellikte bi gol daha attı. hagi bence vintilla'yı direk satsın fevziyi fln alsın daha iyi iş yapar.. en azından tutuyo bazen topları.[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tamam iyi oynamadık da fazla poziyonda yok 2-3 tane hariç hakem falan abartmayın ama bide okannın attıgı gol ofsayt digerleride ofsayt[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bursa daha iyi oynadı gs'den aslanlar bea...inşallah ilk 5'e girrecez kötü başladık ama yanlız ofsayttan iptal edilen 2 gol aynı gibi geldi bana mumu ikisinde de top gidiyor ilerde adam ofsayt kaleye girse gol olacak kaleciden sekince ofsayt geçenlerde Erman hoca anlatıyordu :) :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 haa ama okan'ın golde ofsayt görmedim ben zaten ömer'i çalımlayıp atmadı mı??[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 penny faullerde nerde bizi tuttu solermisin her maç olcak tabi hatalar sen 100 kere tekrarını izliosun hakem 1 kere goruo goremedimi de hata yapıo[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 e abi bide pozisyon oncesi var okan topu aldıgı zaman ofsayt daydı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Mumu, 23 August 2003 21:39 tarihinde demiş ki: ne gol kaçırdınız ya bırakın.. [hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo hehe az sayıda kaçırdık zaten o yüzden şu nasıl kaçtı bu nasıl kaçtı diye konuşabiliyoruz :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 pennywise maçı izledim ben hakem bazı pozisyonlarda kararını bizim lehimize vermiş olabilir maç genelinde böyle bir yorum yapamazsın ki sırf gıcıklık olsun diye yazdıgın da belli ayrıca bir kerede seviyeli mi olayım? yahu bitane seviyesiz mesajımı bul cıkart eyvallah dicem radikal görünüp ilginç bişiler yazıp etraftakileri sinir etmek isteyen sensin sonrada cinsmisin diye sordugumda garip karşılıyorsun ilginç.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Diablo, 23 August 2003 21:40 tarihinde demiş ki: bide okannın attıgı gol ofsayt digerleride ofsayt[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun güldüm bi tarafımla.. okan'ın attığı golde adam ceza sahasının ortasında topu alıp adamları çalımlayıp gol attı ofsayt nası bi ofsayttı anlatırsan sevinicez..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 iyi oynamak yetmiyo bea bu futbolda. 3 haftradır iyi oynuyoı bursa galibiyeti yok.[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar