Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor-G.Saray

regulus

Öne çıkan mesajlar

bursaya bravo valla güzel oynadılar
aslında iki tarafta galibiyet için oynadı güzel maç oldu ama G.Saray sonlara doğru saçmaladı
defanstan alınan her top hakan'a uzun pas olarak oynandı onların da %90'ı bursa kalecisine gitti.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Pennywise, 23 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
gs sukretsın aldıgı 1 puana, bu arada bır hakem bu kadarmı bır takımın yanında olur,herkes ızlesın ve yorumlasın. faullerde gs tarafını tutmaktan baska bır ıse yaramadı hakem.

cinsmisin?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 23 August 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
said:
Pennywise, 23 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
gs sukretsın aldıgı 1 puana, bu arada bır hakem bu kadarmı bır takımın yanında olur,herkes ızlesın ve yorumlasın. faullerde gs tarafını tutmaktan baska bır ıse yaramadı hakem.

cinsmisin?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link

yahu bıraz objektıf olun be macı ızleyınce hak verıceksınız bana, bu arada bır kerede sevıyelı ol
Sosyal ağlarda paylaş

oha sadece oha ne adamsınız ya adamların attıgı ilk gol bariz ofsayt bide hakeme hala sizi tutuo diosunuz
her şeye bi bk buluosunuz hakkaten
hasselbaink e bile bişiler solediniz nedir bu cekememezlik[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Sosyal ağlarda paylaş

slavia'nın golü hatırlamıyorum ama böyleyse ofsayttır.top kaleciden dönünce ilerde eleman varsa ofsayt oluyor.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

ben de izledim pennywise öyle birşey dikkatimi çekmedi...
farkındaysan konuyu açarsan ikisi de benim takımım hangisi yenerse yensin diyordum...benden daha tarafsız bakabilecek biri olduğunu sanmıyorum..
sadece gs'nin faul atışında topu gs'li oyunculara topuğu ile bırakmaya çalışıp beceremeyen ve topu alakasız yere gönderen bursa'lı oyuncunun sarı kart görmesi ağır bir karardı...
ama lig başladığından beri öyle şeylere çok dikkat ediyor hakemler...
ama bunda kötü niyet yoktu.top yanlışlıkla topuğunun yanına çarptı.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

iyide..
ahahah.. bursa puanı kaçırdı son dakikalarda paniklediler..

ne gol kaçırdınız ya bırakın..

bursanın kaçırdıklarına bakın.. ikinci sayılmayan gol ofsayttı tamam ama ilk gol alakasızdı tamamiyle.. ne ofsaytı be öle ofsaytmı olur..

fresianu da muhteşem çaktı derken sabri aynı güzellikte bi gol daha attı.
hagi bence vintilla'yı direk satsın fevziyi fln alsın daha iyi iş yapar.. en azından tutuyo bazen topları.[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

bursa daha iyi oynadı gs'den
aslanlar bea...inşallah ilk 5'e girrecez kötü başladık ama
yanlız ofsayttan iptal edilen 2 gol aynı gibi geldi bana mumu
ikisinde de top gidiyor ilerde adam ofsayt kaleye girse gol olacak kaleciden sekince ofsayt
geçenlerde Erman hoca anlatıyordu :) :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 23 August 2003 21:39 tarihinde demiş ki:

ne gol kaçırdınız ya bırakın..
[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo

hehe az sayıda kaçırdık zaten o yüzden şu nasıl kaçtı bu nasıl kaçtı diye konuşabiliyoruz :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
pennywise maçı izledim ben
hakem bazı pozisyonlarda kararını bizim lehimize vermiş olabilir maç genelinde böyle bir yorum yapamazsın ki sırf gıcıklık olsun diye yazdıgın da belli
ayrıca bir kerede seviyeli mi olayım?
yahu bitane seviyesiz mesajımı bul cıkart eyvallah dicem
radikal görünüp ilginç bişiler yazıp etraftakileri sinir etmek isteyen sensin sonrada cinsmisin diye sordugumda garip karşılıyorsun
ilginç.[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 23 August 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
bide okannın attıgı gol ofsayt digerleride ofsayt[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

güldüm bi tarafımla.. okan'ın attığı golde adam ceza sahasının ortasında topu alıp adamları çalımlayıp gol attı ofsayt nası bi ofsayttı anlatırsan sevinicez..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...