cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Arkadaşlar elinde bu oyun bulunanlar varmı hala (genişleme paketi de lazım )[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oyun eski bulamaz kimse bence.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 esen elektronik orjinalini getirdiydi onun half life ile beraber, fiyatını ve expansionun (dark sector müydü expin adı?) dahil olup olmadığını bilmiyorum ama. edit: weblebi.com da expansionunun (dark conspriracy) da dahil olduğunu söylüyör, 20 milyon gibiymiş fiyatı da. [Bu mesaj denderman tarafından 23 August 2003 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 2 kere gitmiş. [Bu mesaj denderman tarafından 23 August 2003 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cronicler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Arkadaşlar bi yardım lütfen cdkey lerini kaybetmişim bendeki cdlerin bu sabeple yükleyemiyorum.....(NwN genişleme paketinde olanların bir tekradrı :( )[hline]Baba biz Yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar