sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya üff arenada bi adam gelio ilk dost gibiydik sonra küfür etmeye başladı nie ediosun die sordum kosp kullanıon dedi.bende deimki nerden bu kanıta vardın oda yüüyrken heal basıon lan dedi.ben gerekli açıklamayı yaptım potion alıorum sağ tıklıorum ve saldırırken basıp duurorum die.adam hala küfür edio şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 zzzZzzzZzzz de bırak git[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 türk tür ne yapsa yeridir diip geçcen herkez aynı kapasiteye sahip deil napalm ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya şimdi foruma yazdım deidm sie falan dio şimdide.bu arada ben erayyirik nickli kullanıcı.hala eski şifremi alamaıdm.gleioruj şifremi kaybettim bölmüne tıklıorum emailimi veriorum.bi link verio şifre deiştirmek için tıklıorum ibşey çıkmıo.madalya alcaktım yakında(yannış anlamayın madalya alcam die kasmıorum post falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 he şimdi ibride itemlerimi almazsan sana vururum dio öldürüorum küfür eido iki saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bLOCK pm pls[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 boşwer ya.zaten o adamında o sıra siniri bozukmuş küfür etimş özür diledi.ama tabi o kosp kullanıon dien halaa salaklık yapıo.bu arada nie pm block pls falan türkçe konuş türk forumunda.özelini kapat bence gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar